VIDEOREPORTAJ, marca Project ONE. Sâmbra Oilor, bâlci electoral. Martori la dispariția unei tradiții

PresaSM susține și găzduiește un demers jurnalistic modern și independent al unei echipe de tineri sătmăreni. Tocmai pentru că redacția PresaSM consideră că viitorul este reprezentat de tineri entuziaști și profesioniști. Care înțeleg și respectă rolul pe care mass media trebuie să îl aibă în societatea românească.

Primul videoreportaj al echipei Project ONE este un demers jurnalistic de excepție, cu un titlu care nu mai are nevoie de niciun comentariu suplimentar: Bâlci electoral, martori la dispariția unei tradiții

Ce spune echipa Project ONE:

Acest proiect reprezintă dorința de a ieși din modelul standard după care funcționează o mare parte a presei din județul Satu Mare. Mai exact vrem să ne întoarcem la “radăcini” – atunci când jurnalismul NU era înrobit de partide politice ori oameni influenți și potenți financiar, ci reprezenta o unealtă pentru schimbare, un mijloc real prin care vocea cetățenilor poate să se facă auzită.

Considerăm că ROMÂNIA REALĂ poate fi descrisă doar de către cetățenii ei, de la oameni simpli și până la persoane care au dovedit că performează în domeniile în care activează. Jurnalismul trebuie pus DIN NOU în serviciul public și tocmai de aceea mizăm că există un număr mare de oameni care doresc să citească și să vizioneze reportaje și interviuri de calitate, povești spuse simplu, fără constrângeri sau ocolișuri.

Project ONE este susținut și găzduit de platforma PresaSM.

Fii primul care comentează! despre "VIDEOREPORTAJ, marca Project ONE. Sâmbra Oilor, bâlci electoral. Martori la dispariția unei tradiții"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Județul Satu Mare, jurnalism
FOTO. Sătmăreanul care a răzbunat moartea a 17.000.000 de oameni. Acuzatorul criminalilor de război

Închide