ZECI de noi polițiști în județul Satu Mare. Au depus jurământul (FOTOGALERIE)

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare a avut loc azi ceremonialul depunerii jurământului de credință de către cei 48 de agenți de poliție angajați din sursă externă, repartizați Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare. Poliţiştii au fost încadraţi ca urmare a promovării examenului organizat în cursul lunii noiembrie 2016, pentru ocuparea funcţiilor din sursă externă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Ceremonialul a început cu intonarea imnului de stat al României, după care în prezenţa conducerii manageriale a poliţiei sătmărene și a reprezentanților organizațiilor sindicale și profesionale, agenţii de poliţie au jurat să respecte Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplice în mod corect şi fără părtinire legile ţării, să îndeplinească cu răspundere şi bună credinţă îndatoririle ce le revin potrivit funcţiei şi să păstreze secretul profesional.

Evenimentul a continuat cu citirea mesajulul inspectorului general al Poliţiei Române, de către comisarul șef de poliție Haniș Alin, împuternicit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

”Nu va fi uşor, nu va fi lipsit de riscuri, însă, dacă v-aţi ales cu convingere această profesie, sunt sigur că vă veți ridica la cerințele noilor locuri de muncă, astfel încât, Poliţia Română să continue să fie un partener de încredere.
În această zi atât de importantă, vă urez succes în cariera pe care ați ales-o și vă felicit cu ocazia depunerii Jurământului de Credință!”, a spus Alin Haniș.

alin hanis

Cei 48 de agenți de poliție și-au început activitatea la data de 16 ianuarie a.c., iar începând cu 06 februarie a.c. vor lua parte la un curs intensiv de pregătire teoretică și practică, cu o durată de 3 luni, la unităţile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

După absolvirea acestui curs, tinerii agenți se vor alătura polițiștilor mai experimentați la structurile unde au fost repartizați, sub îndrumarea cărora vor desfășura activități.

Fii primul care comentează! despre "ZECI de noi polițiști în județul Satu Mare. Au depus jurământul (FOTOGALERIE)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Un bărbat forțează o mașină în centrul Sătmarului. Poliția, indiferentă (FOTO&VIDEO)

Închide