ORDIN de la prefect: ANGAJAȚII de la PERMISE auto și PAȘAPOARTE să nu mai fie SCÂRBIȚI de cetățeni

foto: Institutia Prefectului

Prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud, și subprefectul Altfatter Tamás au făcut o vizită la Serviciul public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple, respectiv la Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor.

Aceştia au stat de vorbă cu şefii celor două servicii, comisar şef de poliţie Simona Babici şi comisar şef de poliţie Zamfir Moza, respectiv cu funcţionarii cu statut special, cu privire la situaţia spaţiului în care îşi desfăşoară activitatea.

Cele două servicii funcţionează într-o clădire retrocedabilă de pe strada Petofi Sandor din municipiul Satu Mare, imobil insuficient şi inadecvat pentru asigurarea unor servicii publice decente în anul 2016, conform celor constatate de către conducerea Instituţiei Prefectului.

“Le-am solicitat angajaţilor să aibă un comportament corespunzător, care să compenseze răceala spaţiului în care oferim servicii cetăţenilor sătmăreni. Odată cu mutarea în noul sediu al Instituţiei Prefectului sperăm să rezolvăm pentru totdeauna situaţia funcţionării acestor servicii. Până atunci, provizoriu, realizăm igienizările necesare, astfel încât, sătmărenii, dar şi colegii noştri să aibă parte de un mediu plăcut ”  a declarat prefectul Radu Bud. 

 

Fii primul care comentează! despre "ORDIN de la prefect: ANGAJAȚII de la PERMISE auto și PAȘAPOARTE să nu mai fie SCÂRBIȚI de cetățeni"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Instituția Prefectului
SUTE de sătmăreni s-au PREGĂTIT să picheteze Prefectura! PROTESTUL a fost AMÂNAT

Închide