Apel UMANITAR! Bătrână umilită de propria fiică în Satu Mare. Dată afară din casă!

O bătrânică a trăit cel mai mare coșmar al unui părinte: să fie umilit de către propriul copil. Toate acestea s-au întâmplat după moartea soțului și după ce a ajuns în spital, pentru câteva săptămâni. Când a fost externată, fiica nu a mai lăsat-o să intre în apartament.

După ani de zile, cu ajutorul unor oameni de bine, femeia a reintrat în apartamentul său, dar acesta arată dezolant, fiind golit, pur și simplu. Acum, oamenii de bine vor să strângă rândurile și să îi remobileze apartamentul.

Apelul oamenilor de bine este impresionant:

”Doamna Maria, o doamnă în vârstă de 73 ani, care poposește la Centrul nostru de mai bine de 10 ani. Povestea ei este simplă…ca multe altele. A avut o familie, o locuință, un serviciu. Trăiește din pensie. După decesul soțului, despre care spune dânsa că a fost cel mai bun soț la care a putut visa, și-a vândut apartamentul, și și-a achiziționat unul mai mic, împreună cu una dintre fiice. După ce a fost internată în spital pentru câteva săptămâni, la întoarcere nu a mai reușit să intre în apartament. Relația cu fiica fiind una tensionată, aceasta a profitat și i-a interzis accesul în apartament.

După mulți ani, am reușit împreună să redobândim accesul în apartament, însă acesta…este gol. Nu este o doamnă fără de păcate, așa cum niciunul dintre noi nu este, însă merită să-și recapete viața pe care a avut-o. Dacă sunt doritori dintre d-voastră, care ar putea să o ajute să-și utileze cu minimul necesar apartamentul, v-am fi recunoscători. D-na Maria ar avea nevoie de: aragaz, frigider, mobilier de bucătărie și dormitor, masă și scaune de bucătărie, duș, chiuvetă, televizor, convector, boiler, toate la dimensiuni mici pentru că apartamentul este foarte mic.

Putem împreună să readucem normalul în viața sa. Pentru alte detalii puteți să ne scrieți mesaje pe facebook (Serviciul Public de Asistență Socială Satu Mare, n.red.) sau să ne contactați la nr. de telefon 0751200703. Vă mulțumim!”.

DISTRIBUIȚI să găsim oameni de bine!

Fii primul care comentează! despre "Apel UMANITAR! Bătrână umilită de propria fiică în Satu Mare. Dată afară din casă!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
O fiică își caută cu disperare tatăl! A dispărut în județul Satu Mare

Închide