Au sosit toate materialele pentru reabilitarea ”Gropii lui Gyuszi”! Lucrările pot începe


Surse au declarat pentru PresaSM că întreaga cantitate de materiale necesare pentru reabilitarea Pasajului Corneliu Coposu au fost deja livrate de firma specializată. Acestea se află deja în depozitele din municipiul Satu Mare. Astfel, lucrările ar putea începe în următoarele zile. De altfel, conducerea Primăriei Satu Mare a luta legătura cu firma executantă, în acest moment așteptându-se doar temperaturi pozitive, pentru a se putea începe lucrarea efectivă.

”Groapa lui Gyuszi” va regândită TOTAL în planul materialelor folosite la reabilitare. Va fi înlocuit așa-zisul lemn Tekk cu care este acoperită groapa de evenimente. Este vorba despre un material compozit între plastic și lemn. 70% lemn și 30% plastic.

Administratorul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, a declarat pentru PresaSM.ro că licitația a fost deja încheiată, iar contractul cu firma executantă a fost semnat. În ceea ce privește termenul de finalizare, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a estimat termenul la circa cinci săptămâni.

”Se va lucra inclusiv la structură. Va fi schimbată o mare parte din structură, care nu mai rezistă. Dacă copertăm poate o să ne dăm seama că va trebui să facem și canalizarea. Lucrarea nu este atât de complicată, ea se poate termina în patru sau cinci săptămâni”, a spus Kereskenyi Gabor.

Primarul municipiului Satu Mare a mai declarat că a câștigat frma care a dat cea mai mare garanție pentru lucrare, respectiv zece ani.

”Trebuie să punem accent pe calitate, iar dacă cineva vine și face o astfel de lucrare, care, totuși, este într-o zonă centrală și este o locație mult folosită să de ao garanție cât mai mare. Ori această firmă a dat o garanție de zece ani. Acesta a fost un punct forte al ofertantului”, a mai spus Kereskenyi.1 Comment on "Au sosit toate materialele pentru reabilitarea ”Gropii lui Gyuszi”! Lucrările pot începe"

  1. Palincaş vasile | ianuarie 30, 2018 at 11:58 |

    Gropile de pe strada alecu russo cînd le astupă ?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre groapa lui Gyusi
Primăria promite: Groapa lui Gyuszi, gata în noiembrie. Garanție de zece ani

Închide