BARURILE s-au GOLIT. Acesta este EFECTUL Legii ANTIFUMAT la Satu Mare

Legea antifumat are un efect crunt asupra barurilor din municipiul Satu Mare. Majoritatea au fost goale azi. De la cei care își sorb cafeaua împreună cu o țigară și până la cei care nu pot să își bea berea sau vinul fără o țigară, toți au renunțat să mai meargă în oraș. Mai toți au preferat azi să stea acasă și să se bucure de faptul că pot să își savureze băutura preferată alături de o țigară.

Patronii de baruri din Satu Mare mai speră că sătmărenii se vor putea disocia de tabieturi. Adică, speră ca majoritatea clienților fumători să nu mai asocieze țigara cu băutura preferată.

Alți patroni deja au investit sume considerabile în sisteme speciale de eliminare a fumului din localuri, iar aceste investiții vor fi greu de recuperat, dacă nu imposibil. Aceștia acuză stilul heirupist cu care a fost aplicată legea, fără să prevadă și posibilitatea de a recupera banii pompați în astfel de sisteme.

Un lucru este sigur: fumătorii își caută refugii în alte locații. Cele mai bune soluții rămân propriile locuințe.

3 Comments on "BARURILE s-au GOLIT. Acesta este EFECTUL Legii ANTIFUMAT la Satu Mare"

  1. Soluție pentru legea antifumat pentru restaurante, baruri, cluburi, cafenele, folosita in majoritatea localurilor din Turcia – http://www.pergolalux.ro

    View Comment
  2. Sai …. in gura cu legea lor .nu o va respecta nimeni

    View Comment
  3. Am învățat că de când cu legea asta noua, cafeaua e mai bună acasa.. În pat alături de 5 tigari. Berea nu mai are rost în oraș, ca nu e nicicum fără țigară. Pe lângă că orașu asta e de tot rahatu ca nu are un club nu are nimic, au mai stricat-o și cu legea asta.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre legea antifumat
Barurile din Satu Mare au AMENAJAT locuri SPECIALE pentru FUMĂTORI. GATA cu țigările în SPAȚII PUBLICE ÎNCHISE FOTO

Închide