Campania Eroul zilei ajunge la Satu Mare. Marcela Papici, felicitată pentru inițiativa care susține producătorii locali

Inițiativa Marcelei Papici de a promova producătorii sătmăreni prin intermediului unui grup de Facebook a ajuns și în atenția presei naționale. Într-o campanie menită să-i promoveze acțiunile locale de implicare socială, Antena 3 a difuzat un interviu în care Marcela Papici a explicat cum funcționează grupul, dar și cum a ajuns acesta să numere aproape 30.000 de membri și producători sătmăreni din cele mai variate domenii. 

Grupul creat pe Facebook de Marcela Papici are acum aproape 30.000 de membri şi mulţi sătmăreni au aflat pentru prima oară că în judeţul lor, fermierii locali oferă o varietate extraordinară de produse: de la căpşune, miere şi lavandă până la ciuperci pleurotus, alune de pădure şi ulei de floarea-soarelui presat la rece, titrează Antena3. 

Creatoarea grupului i-a încurajat şi pe producătorii care nu au experimentat niciodată vânzarea online să îşi prezinte produsele.

Felicitări a primit nu doar pentru inițiativă, ci și pentru felul în care funcționează grupul, diferit de orice altă platformă existentă. Relațiile dintre clienți și producători sunt mult mai apropiate, este încurajată interacțiunea, clienții își postează opiniile, iar producătorii postează inclusiv imagini din atelierele, fermele și serele pe care le dețin. E mai mult decât o platformă de comerț, a precizat Marcela Papici, iar producătorii își postează inclusiv poveștile de viață, iar astea creează o altfel de solidaritate și o altfel de comunitate virtuală.

Cei interesați să achiziționeze produse de la producătorii locali o pot face pe grupul dedicat Producători Sătmăreni.


Fii primul care comentează! despre "Campania Eroul zilei ajunge la Satu Mare. Marcela Papici, felicitată pentru inițiativa care susține producătorii locali"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Marcela Papici
După propria experiență cu DNA, Marcela Papici îi plânge de milă Sorinei Pintea

Închide