Careiul – orașul care are un ÎNTREG Cartier ANL. Se acordă ZECI de locuințe (FOTOGALERIE)


Primarul municipiului Carei, Kovacs Eugen, a făcut ce a făcut și a răsărit pe strada Tireamului din al doilea municipiu din județ tocmai un întreg Cartier ANL. Acolo sunt zeci de apartamente cu două camere și garsoniere care urmează să fie date în folosință. Mai exact, 85 de apartamente cu două camere și 12 garsoniere, dispuse în șase blocuri.

anl01

Primăria Carei informează că membrii Comisiei de repartizare a locuinţelor ANL a început de joi, 2 septembrie 2016, analizarea solicitărilor depuse de careieni pentru apartamente. Pentru cele 54 de locuinţe ANL au fost depuse peste 300 de solicitări.

 

În decurs de două săptămâni vor fi încheiate contractele pentru cele 31 de locuinţele sociale din acelaşi cartier.

anl08

Edilul şef careian este de părere că zona este una foarte bună pentru un cartier de locuinţe.

“Eu zic că zona este totuşi bună, fiindcă în imediata apropiere este şi ştrandul, iar zona este una liniştită”, a declarat primarul Careiului.

anl06

Pentru a deveni eligibil pentru ocuparea unui apartament ANL, solicitantul trebuia să îndeplinească trei condiţii esenţiale: titularul cererii să aibă vârsta sub 35 de ani, să aibă un loc de muncă şi să nu fi avut o locuinţă proprie. De asemenea, studiile superioare, vechimea cererii şi o familie cât mai numeroasă devin nişte criterii extrem de importante.

anl1

 5 Comments on "Careiul – orașul care are un ÎNTREG Cartier ANL. Se acordă ZECI de locuințe (FOTOGALERIE)"

 1. silaghi felicia lucia | aprilie 25, 2016 at 10:25 |

  Omul sfinteste locul! Felicitari dle primar si tuturor consilierilor !Satu Mare poate lua exemplu de la dvs.

  View Comment
 2. Felicitari, domnule primar! Sunteti un adevarat exemplu pentru ceilalti primari, care nu fura, bineinteles!

  View Comment
 3. drumuri proaste,locuri de munca nu sunt,deci tinerii nu vor opta pt.carei

  View Comment
 4. DA DA, TOTUL E FRUMOS, DAR AR FI SI MAI BINE DACA INTRADEVAR ACELE PERSOANE AR LOCUI IN ACESTE APARTAMENTE, CARE CHIAR AU INDEPLINIT CONDITIILE.

  View Comment
 5. Nu conteaza | septembrie 2, 2016 at 18:01 |

  Impresionanant…hmm…si cui le revin aceste locuinte?Stai ca spun eu:Familiei de la primarie care sunt si cazuri sociale ….Precis sau facut si niste anchete sociale!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre blocuri ANL, locuințe sociale
PROTEST. Sătmărenii NU vor lărgirea ”CARTIERULUI” de pe strada Ostrovului

Închide