Consiliul Județean, anchetă la Muzeu, după acuzațiile de beții și tablouri făcute cadou

Reporterii PresaSM au luat legătura cu președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, după acuzațiile foarte grave care i-au fost aduse directorului Muzeului Județean Satu Mare, Liviu Marta. Pataki Csaba a precizat că va efectua o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat.

”O să fac verificări în acest caz. Și eu am auzit povestea aceasta de la mai multe persoane. O să vedem ce s-a întâmplat de pe camerele de supraveghere și o să vorbim cu toate părțile implicate, cu toți angajații. Mi se pare de noaptea minții și dacă jumătate din ce s-a spus ar fi adevărat. O să vedem ce s-a întâmplat și o să reacționăm ulterior”, a spus Pataki Csaba pentru PresaSM. 

Reamintim că acuzații extrem de grave au fost remise către toți reprezentanții mass media din județul Satu Mare. O persoană anonimă a trimis de pe o adresă de mail neasumată o serie de acuze către actuala conducere a Muzeului Județean Satu Mare.

Principala țintă este Liviu Marta, actualul manager al Muzeului Județean, care este acuzat că s-ar fi îmbătat în incinta Muzeului și că ar fi făcut cadou unui prieten un tablou de patrimoniu. Tabloul care ar fi fost recuperat ulterior tot de către Liviu Marta.

Reporterii PresaSM l-au contactat telefonic pe actualul manager Liviu Marta care infirmă toate aceste acuzații. Mai mult, acesta pune totul pe seama ”concurenței”, mai ales că urmează să se organizeze un nou concurs pentru postul de manager al Muzeului Județean Satu Mare.

 

Fii primul care comentează! despre "Consiliul Județean, anchetă la Muzeu, după acuzațiile de beții și tablouri făcute cadou"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
FOTOGALERIE. Se repară cele mai groaznice drumuri din județul Satu Mare

Închide