Cum se aduc drogurile în județul Satu Mare. Și se vând mai departe

Județul Satu Mare a devenit o placă turnantă pentru traficul de droguri. Informațiile în această direcție sunt cât se poate de clare. Mai mult, sunt cazuri concrete de traficanți prinși de polițiștii din alte județe limitrofe, care au recunoscut că se aprovizionează din județul Satu Mare. 

Prin vamă, amestecat cu tutunul

Drogurile (fie că vorbim despre marijuana sau etnobotanice) este adus în România prin Vămile Petea sau Urziceni de către diferiți cărăuși. Cum?! Amestecat cu tutunul cumpărat din Ungaria, adus legal în România. Drogurile sunt amestecate cu tutunul, aproape insesizabil când polițiștii de frontieră nu analizează conținutul mai serios.

Adus în județul Satu Mare, persoane instruite de traficanți ajung să aleagă tutunul de droguri. De aici, ”marfa” este preluată de către diferiți ”plasatori”, coordonați de capii rețelelor. Drogurile se vând prin unele cluburi, de indivizi veroși.

Oamenii legii dețin aceste informații și au intrat deja pe diferite filiere. În orice caz, treaba merge atât de bine încât traficanții din Satu Mare aprovizionează și alte județe.

Caz concret 

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș au identificat, în data de 28 mai, pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care avea asupra sa un număr de 26 de pliculeţe cu droguri.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, bărbatul le-ar fi declarat oamenilor legii că plicurile ar fi fost achiziționate din municipiul Satu Mare și că bărbatul urma să le comercializeze în Baia Mare.

„Poliţiştii de ordine publică au identificat un bărbat de 41 de ani care avea asupra sa 26 de pliculeţe din material plastic transparent, ce conţineau substanţă vegetală verde-olive cu miros înţepător. Bărbatul a declarat că a cumpărat plicurile din municipiul Satu Mare şi că urma să le comercializeze pe raza municipiului nostru”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul Județean de Poliție Maramureș.

1 Comment on "Cum se aduc drogurile în județul Satu Mare. Și se vând mai departe"

  1. Antidrog | iunie 4, 2018 at 19:45 |

    Sa vina poliția sa faca curățenie si in Micro 16, barul de lângă pizzerie, e plin de băieți harnici si descurcareti

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Fără permis, cu alcoolemie record, a făcut accident. A distrus două mașini

Închide