CURAJ. Primăria somează E-ON Gaz să refacă lucrările în centrul Sătmarului

Primăria Satu Mare anunță, printr-un comunicat de presă, că a somat colosul E-ON Gaz să refacă lucrările pe strada Țtefan cel Mare din centrul municipiului reședință de județ. Oficialii administrației lcoale consideră că acestea nu corespund normativelor în vigoare.

”Poate ați sesizat: s-a decopertat carosabilul pe strada pe str. Ştefan cel Mare, deoarece lucrările efectuate de E-ON Gaz au fost de proastă calitate! NU le-am preluat, ci am somat firma să le refacă. Poate aşa au fost obişnuiţi până acum un an, dar s-a terminat! Cei care fac lucrări de investiții în utilități au obligația să aducă zona de intervenție la starea inițială. Şi nu în bătaie de joc! Este un disconfort temporar pentru cetățeni, dar ne ținem ferm de promisiune: NU preluăm lucrări de proastă calitate. 

1 Comment on "CURAJ. Primăria somează E-ON Gaz să refacă lucrările în centrul Sătmarului"

  1. Dar împotriva dobitocilor care opresc pe trotuar, precum cei din poză, când de vor sesiza?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
Primăria Satu Mare nu închide zona centrală de Zilele Maghiare. 70.000 de oameni așteptați

Închide