Deputatul Octavian Petric, la reuniunea privind tranziția spre o energie curată

La Sofia au început în această dimineață lucrările Reuniunii președinților comisiilor pentru energie din cadrul parlamentelor naționale din Uniunea Europeană, la care participă și deputatul sătmărean Octavian Petric, în calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Industrii din Camera Deputaților.

Printre temele generale ce vor fi dezbătute se află infrastructura energetică și securizarea resurselor, tranziția spre energia curată în Europa și integrarea pe piața resurselor de energie durabilă.

Pe agenda reuniunii se mai află subiecte precum aplicarea acordului de la Paris și inițiative legislative ce pot reduce dependența energetică a statelor membre.

”Reuniunea se desfăşoară în cadrul preşedinţiei bulgare a Consiliului Uniunii Europene, însă există un interes mare și pentru reprezentanţi din alte ţări”, a declarat Octavian Petric.

Fii primul care comentează! despre "Deputatul Octavian Petric, la reuniunea privind tranziția spre o energie curată"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deputat Octavian Petric
Deputatul Petric a ”schimbat” regulile bisericești: ales în forul de conducere al Episcopiei

Închide