DNA face RAVAGII în Satu Mare. Percheziții la Spitalul Județean și Consiliul Județean (FOTO)

Procurorii DNA au descins la sediul firmei Folda Security

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2008-2016.

Percheziții la domiciliul lui Adrian Ștef

Percheziții la domiciliul lui Adrian Ștef

Au fost efectuate percheziții un număr de 17 percheziții, atât la Consiliul Județean, Spitalul Județean, cât și la sediul firmei Folda Security, la sediul unei televiziuni și la domiciliul fostului președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef.

Perchezițiile de la Consiliul Județean au fost confirmate de către persoane din conducere. În schimb, în fața sediului firmei Folda Security și în fața domiciliului fostului președinte al CJ, Adrian Ștef, au fost suprinse autoturisme aparținând DNA.perchezitii-folda-securityimg_6497
”În cursul zilei de 03 noiembrie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații situate în municipiul București și județul Satu Mare, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată în comunicatul Direcției Naționale Anticorupție. 

perchezitii-folda-securityimg_64931 Comment on "DNA face RAVAGII în Satu Mare. Percheziții la Spitalul Județean și Consiliul Județean (FOTO)"

  1. …in sfarsit se intampla ceva …. macar sa fie cu final concret – de gasire a mismasurilor prin folda

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Direcția Națională Anticorupție, percheziții
Percheziții DNA la Satu Mare. Fostul președinte al CJ, Adrian Ștef, VIZAT de procurori (FOTO)

Închide