E CLAR. Au început demersurile pentru construirea celui mai așteptat fast-food în Satu Mare


PresaSM anunța la începutul acestui an că noua locație a restaurantului MCDonald`s va fi pe Drumul Careiului, în parcarea celor de la Kaufland. Informația a fost confirmată de către reprezentanții investitorului, pentru PresaSM: ”Locația va fi în incinta parcării Kaufland Satu Mare”. 

Mai mult, au fost demarate toate procedurile în vederea construirii restaurantului. În primă fază, s-a solicitat un certificat de urbanism, iar parcarea Kaufland urmează să fie împărțită. Partea de lângă șosea urmând să fie acordată celor de la McDonald`s.

Potrivit informațiilor PresaSM, valoarea investiției se ridică la 400.000 de euro. Încă nu a fost depusă cererea pentru eliberarea autorizației de construire, dar totul este doar o chestiune de timp. Investiția s-ar putea finaliza în acest an.

De asemenea, McDonald’s face angajări la Satu Mare. Compania a publicat un anunț de angajare pentru opt persoane, pentru postul de manager trainee, la Satu Mare. Potrivit postării, anunțul va expira pe 24 martie. Compania promite bonusuri, dezvoltare și posibilitatea de a câștiga 2.700 de lei.

McDonald’s caută angajați studenți sau absolvenți, iar programul de lucru este full-time, se mai arată în anunțul eJobs.

McDonald’s la Satu Mare

Și în luna ianuarie, redacția PresaSM a reușit să obțină un punct de vedere din partea reprezentanților McDonald`s. Aceștia au confirmat și la acea dată că sunt ”în discuții avansate cu parteneri locali”.

”Putem confirma că purtăm discuții avansate cu parteneri locali. Ne dorim ca Satu Mare să fie unul dintre orașele în care ne aflăm și ne concentrăm eforturile pentru ca acest lucru sa devină realitate cât mai repede. Suntem implicați în mai multe negocieri privind potențiale noi restaurante din țară”, a declarat – pentru PresaSM – reprezentantul Graffiti PR, noua agenție de comunicare pentru McDonald’s în România.

Reporterii PresaSM au intrat în posesia unei informații potrivit căreia o firmă ar dori să deschidă un restaurant de tip Drive Thru McDonald’s pe Drumul Careiului. Mai exact, în parcarea celor de la Kaufland, care dețin spațiu mai mult decât suficient în zonă.

Un astfel de parteneriat între Kaufland și McDonald’s există deja în Focșani. Vă prezentăm imaginile. Există șanse ca și cel de la Satu Mare să arate astfel.Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre fast-food
FOTO. Ofertă marca Gemelli: Supe, burgeri, costițe sau paste, la prețuri ”delicioase”

Închide