FOTO. A început marea plombare în municipiul Satu Mare. Peste un milion de lei

A început marea plombare în municipiul Satu Mare. Se va interveni cu prioritate în zona centrală și pe arterele pricipale.

A început marea plombare a străzilor din municipiul Satu Mare. Finanțarea se face în baza contractului cadru câștigat de firma clujeană Diferit, pe toate străzile din municipiul reședință de județ. Astfel, sunt șanse mari ca cel puțin pentru următoarele luni șoferii să nu își mai distrugă mașinile în tot felul de gropi.

”Vă informăm că începând de astăzi am demarat lucrările de plombare a străzilor. În această primă etapă se va interveni cu prioritate în zona centrală și pe arterele majore de circulație. Săptămâna viitoare se va interveni și în alte zone. În acest an, Primăria Municipiului Satu Mare a alocat pentru desfășurarea acțiunii de plombare peste 1 milion de lei”, se arată într-o informare făcută de Primăria Satu Mare.

Două firme, în lupta pentru contractele de asfaltare

Reamintim că acest contract de întreținere a drumurilor din municipiul Satu Mare a reprezentat un motiv de luptă teribilă între două firme mari din domeniu: Tehnic Asist și Diferit. Lupta dintre cele două firme s-a dus pentru contractul de 32 de milioane de euro – privind reabilitarea şi întreţinerea drumurilor din municipiul Satu Mare.

Firma Diferit din Cluj a câștigat licitația și s-a apucat de treabă. Reamintim că cele două firme au contestat aproape tot ce se poate contesta, astfel încât licitaţia privind încredinţarea lucrărilor de întreţinere a drumurilor a fost blocată peste un an atât la nivelul Curții de Apel cât și la nivelul Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor.Fii primul care comentează! despre "FOTO. A început marea plombare în municipiul Satu Mare. Peste un milion de lei"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Primăria știe de ce periferia Sătmarului este mizeră: a prins sute de ”gunoieri”

Închide