Primăria Satu Mare suspendă temporar Dedeman, Bricostore și Altex! Restricții pentru taximetre!

FOTO: Arhivă

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștință publică noile măsuri aprobate de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru combaterea răspândirii COVID-19. Astfel, începând de miercuri, 25 martie, la nivelul municipiului Satu Mare se aplică următoarele măsuri:

1. Se interzice transportul a mai mult de două persoane, în mijloacele de transport persoane în regim taxi. Transportul pasagerilor se va face doar pe bancheta din spate a autovehicului. Se recomandă transportatorilor în regim taxi să transporte gratuit personalul medical.

2. Transurban SA va asigura un program de circulație redus, după cum urmează:

⦁ de luni până sâmbătă se va circula conform programului aferent zilelor nelucrătoare (program de sâmbătă extins)
⦁ duminică se va circula cu program de duminică, însă doar pentru schimbul I ( cu excepția liniei 4 care nu va circula deloc)
⦁ mijloacele de transport puse în circulație vor fi adaptate numărului de călători, astfel încât să fie respectată distanța minimă de 1,5 m între călătorii care utilizează transportul public
⦁ pe toată perioada stării de urgență în România, Transurban SA va transporta gratuit tot persoanlul medical ( în baza legitimațiilor de serviciu)

3. Se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor în magazinele din incinta piețelor. Excepție de la aplicarea acestei măsuri sunt magazinele alimentare, veterinare sau farmaceutice și serviciile de curățătorie.

4. Se suspendă temporar activitățile din următoarele magazine: S.C DEDEMAN SRL, S.C BRICOSTORE ROMÂNIA S.A , ALTEX ROMÂNIA S.R.L

Reamintim cetățenilor faptul că sunt STRICT INTERZISE deplasările după ora 22.00! Fiți responsabili! Protejați-vă familia și stați acasă! Doar dacă respectăm regulile de prevenire a răspândirii COVID-19 vom trece cu bine peste această perioadă!6 Comments on "Primăria Satu Mare suspendă temporar Dedeman, Bricostore și Altex! Restricții pentru taximetre!"

 1. Popa Dumitru Adrian | martie 24, 2020 at 21:01 |

  Eu ca si taximetrist nu am voie mai mult de 2persoane sa transport. Atunci intreb pt un prieten De ce transurbanul are voie sa transporte 10-15calatori sau poate mai multi????pt ei NU ESTE VALABILA HOTARAREA PRIMĂRIEI????

  View Comment
 2. Bună ziua, așa este normal să închidem tot, în țară uni sunt închiși alții nu, așa nu-i corect! Bravo Satu Mare!

  View Comment
 3. Voi taximetriști sunteți predispuși la răspândirea virusului,majoritatea nu aveți școala necesara să înțelegeți gravitatea faptelor și nu aveți nici o treaba în a dezinfecta suprafețele comune expuse clientilor așa că stați acasă și ajutați numai la nevoe,fiți responsabili.

  View Comment
 4. Satmarean | martie 25, 2020 at 11:00 |

  Poate îi convinge domnul primar pe directorii de instituțuii să lase oamenii să lucreze acasă, acolo unde e posibil. Deci să mergem la Dedeman e interzis pentru a nu raspåndi virusul, ok. Dar când mergem la muncă nu îl răspåndim? Nu avem măști sau haine de protecție! Dacă ne îmbolnăvim cine răspunde? Nimeni!!! Așa-i?

  View Comment
 5. Rotarescu Lucian | martie 25, 2020 at 12:37 |

  E bine ; dar am trimis email la primarie si prefectura sa le sesizez ca sunt oameni fara casa care stau toata ziua în strada iar noaptea dorm prin scari de bloc .Si …nimic . E bine ?

  View Comment
 6. Cei care stau in izolare la domiciliu daca nu poate sa i ajute cineva din familie cine le aduce mincare etc

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Spațiile de joacă din Satu Mare s-au închis: Protejați-vă familia și stați acasă!

Închide