FOTO. Consilul Județean le răspunde protestatarilor din Amați. S-a dat ordin de începere a lucrărilor

FOTO: Arhivă - protestul din iunie 2019

Consiliul Județean le răspunde sătmărenilor care au protestat astăzi la ieșirea din municipiul Satu Mare spre Amați. CJ reamintește că lucrările de infrastructură rutieră au fost sistante din cauza intrării în insolvență a firmei executante.

Printr-un comunicat de presă, Consiliul Județean le răspunde sătmărenilor care au protestat vineri față de starea drumului care face legătura dintre Amați și Satu Mare. Autoritățile precizează că lucrările au fost sistate, după ce firma care a câștigat proiectul a intrat în insolvență. Instanța a amânat soluționarea dosarului, așa că abia după data de 20 iunie Consiliul Județean va ști dacă lucrările vor fi continuate sau se va organiza o nouă licitație.

“În data de 6 iunie, la Tribunalul din Botoșani a fost amânată, pentru data de 20 iunie 2019, soluționarea dosarului privind anularea denunțării contractului de modernizare, încheiat între Consiliul Județean Satu Mare și firma Tehnic Asist. După data de 20 iunie, se va stabili dacă lucrările vor fi continuate de executant sau se va relua procedura de licitație pentru modernizarea acestui tronson de drum. Până la acea dată însă, Consiliul Județean va continua lucrările de întreținere pentru a menține circulabilă această porțiune de drum județean,” se arată în comunicatul de presă al CJ Satu Mare.

Până la pronunțarea instanței, autoritățile județene spun că de săpătmâna viitoare vor începe lucrările de întreținere și reparație.

“Consiliul Județean Satu Mare a dat ordinul de începere a lucrărilor de întreținere a drumului județean DJ 193A, drum care se află în modernizare și ale cărui lucrări au fost sistate, ca urmare a intrării în insolvență a firmei executante. Începând de luni, 10 iunie 2019, pe tronsonul de drum județean care face legătura între Amați și Rătești, vor începe lucrările de întreținere a drumului de piatră și de reparații cu mixtură asfaltică,” mai arată sursa citată.

Mai mulți cetățeni au protestat vineri față de starea în care se află segmentul de drum județean. Fii primul care comentează! despre "FOTO. Consilul Județean le răspunde protestatarilor din Amați. S-a dat ordin de începere a lucrărilor"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Amați, Consiliul Județean Satu Mare, drumuri județene, infrastructură rutieră, protest
FOTO/VIDEO. Protest pe DJ193, față de starea catastrofală a drumurilor. Jandarmeria și Poliția, la fața locului

Închide