FOTO. De miercuri, ”Impozitele”, ”Starea Civilă” și ”Buletinele”, funcționează în Magazinul Someșul

Primarul municipiului Satu Mare a anunțat că o parte serviciile Primăriei Satu Mare s-au mutat deja în ultimul etaj al magazinului Someşul. Este vorba despre Serviciul Public de Evidenţă a Persoanelor, Serviciul de Stare Civilă, Direcţia de Impozite şi Taxe Locale – impunere auto şi casierie, Administraţia Domeniului Public – serviciul parcări.

Primarul Kereskenyi Gabor a anunțat astăzi că mâine se va deschide BIROUL UNIC de SERVICII, amplasat la etajul IV al Centrului Comercial Someșul.

Noul spațiu va avea peste 600 de metri pătrați, iar edilul șef sătmărean a opinat că se va rezolva criza de spațiu, dar se va asigura și o mai mare apropiere față de cetățeni. Spațiul a fost acordat în folosință gratuită pentru următorii 10 ani.

”Simplificăm birocrația, aducem serviciile publice mai aproape de sătmăreni! Se pun la punct ultimele detalii înainte de a deschide Ghișeului Unic din incinta Centrului Comercial “Someșul”. Ghișeul Unic va cuprinde Starea Civilă, Serviciul de Evidență a Persoanelor, Direcția de Impozite și Taxe Locale precum și Administrația Domeniului Public. De asemenea, Primăria Municipiului Satu Mare va avea aici un ghișeu de Relații cu Publicul”, a declarat Kereskenyi Gabor.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. De miercuri, ”Impozitele”, ”Starea Civilă” și ”Buletinele”, funcționează în Magazinul Someșul"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTOGALERIE. Centrul Nou al Sătmarului intră în reabilitare. Va arăta superb!

Închide