FOTO. O mare fabrică s-a extins, zeci de noi locuri de muncă. Investiție de milioane de euro la Satu Mare


Compania Rosendahl Nextrom, subsidiara locală a grupului austriac Knill Gruppe, a finalizat o investiţie de 4,5 milioane de euro pentru construcţia unei noi hale, în vederea extinderii capacităţii de producţie a fabricii deţinute în Satu Mare.

În cadrul acestui proiect de extindere compania va crea 75 de noi locuri de muncă. În prezent, în cadrul fabricii Rosendahl din Satu Mare lucrează peste 100 de angajați.

”În martie 2018 am pus, alături de Georg Knill, proprietarul Knill Gruppe, piatra de temelie a noii hale (2700 mp) a companiei austriece Rosendahl, o investiție de 4,5 milioane de euro. După mai bine de doi ani, am avut plăcerea de vizita din nou fabrica din Satu Mare, după finalizarea investiției”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Directorul general al fabricii din Satu Mare, Josef Altmayr, a dat asigurări că investițiile în  fabrica de la Satu Mare vor continua și vor fi create noi locuri de muncă bine plătite. Compania Rosendahl Nextrom este specializată în execuţia de piese şi categorii de produse în domeniul construcţiilor metalice, precum şi maşini complete, cablarea dulapurilor de comandă, construcţii sudate speciale cu prelucrare mecanică şi tratamentul suprafeţelor.Fii primul care comentează! despre "FOTO. O mare fabrică s-a extins, zeci de noi locuri de muncă. Investiție de milioane de euro la Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre investiție, Kereskenyi Gabor
VIDEO. Kereskényi își anunță planul pentru dezvoltarea Sătmarului: sală polivalentă, zone de agrement și bazin de înot

Închide