FOTO. Polițist care muncea în plus fără bani. Se pensionează după 25 de ani de muncă

Agent șef principal de Poliție Vasile Hurezan, din cadrul Poliției Carei, se pensionează după 25 de ani de activitate. Prietenii spun că acesta obișnuia să preia din atribuțiile colegilor fără să fie plătit suplimentar pentru munca prestată și fără să aștepte acest lucru. Mai mult, au fost destul situații în care a dat dovadă de înțelegere și a încercat să ajute oamenii, nu neapărat să îi amendeze cu orice preț.

Povestea este spusă de jurnalistul careian Ovidiu Doka:

”După 25 de ani în stradă, din care 22 de ani la departamentul rutier, agent șef principal Hurezan Vasile a ieșit din ultima sa tură în data de 1.06.2020, urmând să se pensioneze. În acești 22 de ani la brigada rutieră, Lică, așa cum îi ziceau prietenii, a îndeplinit pe deplin calitățile unui polițist adevărat și a fost la datorie în folosul nostru, al tuturor. Că a fost cald, că fost frig, mereu în prima linie și primul ajuns, indiferent că a fost vorba despre un accident rutier sau că a trebuit să fluidizeze traficul, el a fost mereu prezent pe mijlocul drumului, ajutând participanții la trafic să poată circula în siguranță.

Nu s-a pus niciodată problema atunci când un șef a lipsit, deoarece, el a fost singurul agent care, fără remunerație, a acceptat să fie locțiitorul conducerii brigăzii rutiere, iar colegii i-au urmat pe deplin sfaturile profesionale pe care le-a dobândit în decursul anilor de muncă, iar colegii l-au considerat ca un frate mai mare pe care nu îl poți supăra, din respect. Îți mulțumim domnule Hurezan Vasile în numele societății civile pentru acești ani în care dumneavoastră v-ați făcut datoria de polițist pe deplin. Din partea noastră, a tuturor, pensionare frumoasă, sănătoasă și fericită. Să traiți!”.

Redacția PresaSM îi felicită pe toți polițiștii onești, care au fost cu adevărat în slujba cetățeanului și care s-au pensionat între timp! 

3 Comments on "FOTO. Polițist care muncea în plus fără bani. Se pensionează după 25 de ani de muncă"

 1. Adi Mihalcea | iunie 7, 2020 at 07:13 |

  RESPECT !
  Păcat ca doar presa adresează mulțumiri acestor oameni care zeci de ani și-au făcut datoria ! Unele I.P.J.-uri nu au adresat nici măcar un cuvânt de mulțumire ” sclavilor” care de multe ori și-au pus viața în pericol ! Iar I.G.P.R.-ul nici macar semnul ( insigna ) pt. cei 25 de ani de muncă grea nu o mai conferă … se rezumă doar la o hârtie ! Că așa e pe la noi ! Multă sănătate pensionarilor care au trudit pt. M.A.I. !

  View Comment
 2. Szalma Jack | iunie 7, 2020 at 10:08 |

  E ca si povestea vamesului caruia colegii nu stiau ce cadou sa-i cumpere de ziua lui,pana unul dintre ei a venit cu ideea:il lasam sa lucreze cate o tura in locul nostru !

  View Comment
 3. Domnul Hurezan a fost un polițist bun. Dar pensionarea la nici 50 de ani a politistilor, după 25 de ani de munca, este o rușine, o palma data celorlalți cetateni, ce se pensionează după 63 de ani. Unii dintre aceștia au lucrat în condiții mult, mult mai grele decat polițiștii. Polițiști mai iau și pensie speciala și se pensionează foarte tineri. Multi polițiști desfășoară alte activități – afaceri – după pensionare și stau liniștiti si cu pensia mare de la stat.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Crimă oribilă. Tânără de 18 ani, mamă a doi copii, ucisă într-o casă părăsită

Închide