FOTO. Pro România Satu Mare, succes după succes. Zeci de organizații constituite în județ

Organizația Județeană Satu Mare a Pro România înregistrează succes după succes în județ. După ce a reușit să înființeze organizații locale în aproape toate localitățile din județ, astăzi s-au înființat și Organizația de Ineret și Organizația de Tineret. Iar în câteva zile se va înființa și Organizația de Femeie.

PRO România Satu Mare şi-a constituit azi Organizaţia de Tineret, coordonator judeţean fiind desemnat Marius Pop, un tânăr ambițios și cu experiență organizatorică. Acesta s-a remarcat în campaniile electorale trecute, reușind să mobilizeze tinerii să iasă la vot.

Astăzi, circa 50 de tineri din judeţ, majoritatea neimplicaţi politic pânã acum, au pus bazele celei mai puternice organizaţii politice de tineret din judeţ. La şedinţa de constituire a participat dr. Dorel Coica – coordonator judeţean al PRO România Satu Mare şi purtătorul de cuvânt Ciprian Ardelean.

“Am reuşit sã coagulãm o echipã de tineri extraordinar de implicaţi, motivaţi şi interesaţi, pregãtiţi sã munceascã şi sã lupte pentru ca PRO România sã devinã principala forţã politicã din judeţul Satu Mare”, a declarat Dorel Coica.

Tot astăzi s-a înființat și Organizația de Seniori, condusă de către Victor Stoica – locotenent-colonel (rezervă), fost comandant al Penitenciarului Baia Mare și ofițer în cadrul Penitenciarului Satu Mare.


1 Comment on "FOTO. Pro România Satu Mare, succes după succes. Zeci de organizații constituite în județ"

  1. Traiasca PRO PSD ROMANIA….

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Pro Romania
Ciprian Ardelean: Consilierii județeni ai PSD să nu fie slugi. Unii au fost ”maziliți”

Închide