FOTO. UDMR Satu Mare, primul partid care își face programul electoral împreună cu sătmărenii

alegeri parlamentare 2020 UDMR lansare candidati

Liderii UDMR Satu Mare au prezentat echipa cu care formațiunea politică va participa la alegerile parlamentare. Uniunea a venit și cu o propunere inedită. UDMR va lansa o platformă prin care sătmărenii pot face propuneri care să fie incluse în programul electoral al formațiunii politice.

Președintele județean al Uniunii, Pataki Csaba, spune că deputații și senatorii UDMR vor susține în Parlament acele proiecte care sunt în interesul sătmărenilor.

“Echipa UDMR o să facă performanță, în interesul sătmărenilor. Nu ca și alte partide, care au susținut proiecte în funcție de conjunctură, de interes”, a declarat președintele UDMR, Pataki Csaba.

Și președintele organizației municipale are încredere în echipa propusă și precizează că aleșii, cunoscuți deja sătmărenilor, vor ajuta la creșterea ritmului de dezvoltare.

“Avem o echipa redutabilă, cu un suflu nou, o echipă tânără. Colegii noștri au fost membri ai Consiliului Local, semn că sunt conștienți de problemele urbei și ne vor ajuta să creștem ritmul dezvoltării orașului. Sunt candidați cunoscuți, atât în mediul urban cât și în mediul rural. Au în spate și o experiență profesională, ceea ce îi recomandă cu atât mai mult. Indiferent de culoarea politică, trebuie sa susține investițiile publice din județul și municipiul Satu Mare. A venit momentul sa fim cu toții pe aceeași parte a baricadei”, a spus președintele organizației municipale UDMR, Kereskényi Gábor.

Turos Lorand, Magyar Lorand și Nagy Szabolcs, pe locurile eligibile

alegeri parlamentare 2020 UDMR lansare candidati

Propunerea UDMR pentru Senat, Turos Lorand, spune că va continua activitatea legislativă care să vină în sprijinul cetățenilor.

“Mă pregătesc pentru al doilea mandat la Senat. Am fost desemnat printr-un vot democratic, în cadrul Uniunii. Nouă nu ni se spune nici de la București, nici de la Cluj și nici de la Budapesta cu cine sa votăm. În următorii patru ani trebuie să continuăm ce am început în urma cu patru ani. Totdeauna ne dorim mai mult, e loc de mai bine, dar am reușit să atragem fonduri, să modificam legi prin care viața cetățenilor a fost îmbunătățită”, a declarat Turos Lorand, candidatul UDMR pentru alegerile parlamentare.

Și Magyar Lorand se pregătește pentru un nou mandat. Parlamentarul a făcut o scurtă trecere în revistă a inițiativelor și legilor promovate în ultimii patru ani, dar spune că mai are multe de făcut și merge în parlament cu câteva proiecte deja bine stabilite.

“Mă pregătesc pentru al doilea mandat, iar alegerile privind desemnarea noastră, a candidatilor UDMR, sunt cele mai democratice din judetul Satu Mare. Doar printr-o reprezentare puternică în Parlament putem să continuăm dezvoltarea județului și a municipiului Satu Mare. Am susținut foarte multe investiții în acești patru ani, dar mai avem nevoie de multe investiții, precum un bazin de înot și terenuri de sport în Satu Mare. Am fost alaturi de fermierii din județ, de fermierii mici, pe care i-am sprijinit prin modificarea unor legi. Am fost alaturi de medicii veterinari, prin definirea statutului lor. Am modifica în acest mandat legea fondului forestier, să ajutam fermierii să fie despăgubiți de daunele produse de animalele sălbatice. Că și activitate parlamentară am avut 20 de initiative legislative, 20 de luări de cuvânt și 20 de întrebări și interpelări adresate miniștrilor”, a spus candidatul pentru un nou mandat de deputat, Magyar Lorand.

Nou pe lista locurilor eligibile, după retragerea actualului deputat Erdei Dolóczki István, Nagy Szabolcs, actualul administrator public al județului, spune că dorește ca programul electoral al Uniunii să fie unul definitivat împreună cu sătmărenii. Astfel, UDMR va lansa o platformă prin care sunt așteptate propuneri din partea sămtărenilor.

“Vom avea o platforma lansata astăzi și așteptăm propuneri din partea sătmărenilor până pe 1 noiembrie, și urmează ca, împreuna cu sătmărenii, sa ne definitivăm programul electoral”, a spus candidatul Nagy Szabolcs în cadrul evenimentului destinat lansării candidaturilor.Fii primul care comentează! despre "FOTO. UDMR Satu Mare, primul partid care își face programul electoral împreună cu sătmărenii"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri parlamentare 2020, Kereskényi Gábor, Magyar Lorand, Nagy Szabolcs, Pataki Csaba
FOTO. Adrian Cozma, vârf de lance pentru PNL Satu Mare în alegerile parlamentare

Închide