FOTO. Un băiețel (6 ani) a paralizat și are nevoie urgentă de ajutorul nostru

Un copil de 6 ani născut în Carei, are nevoie de sprijinul nostru. La naștere, din cauza unui atac cerebral, a paralizat. Pentru a continua tratamentul, familia are nevoie de sprijin financiar.

Ajută și tu! Campanie derulată pe timpul CAREI FEST 2019. Cei ce doresc să doneze diferite sume, o pot face în timpul concertelor, în fiecare seară, lângă scenă, sau în Castelul Karolyi la camera 10.

Micuțul Benett este un băiețel de șase anișori, născut prematur. Din nefericire, la naștere a suferit un atac cerebral, în urma căruia a rămas paralizat de la gât în jos. În aceste momente, părinții încearcă să facă fac tot posibilul pentru ca a-și salva băiețelul, având nevoie de recuperare de specialitate.

Astfel, părinții s-au dus cu micuțul Benett la o clinică de specialitate din Germania, unde fac recuperări. Dar au primit o veste bună din Statele Unite ale Americii, acolo unde există o terapie revoluționară, care ar putea să îi dea o nouă șansă.

Este vorba despre terapia “DELPHIN”. Problema este că această terapie este costisitoare, iar părinții au ajuns în imposibilitatea de a mai putea suporta singuri eforturile de salvare. Pentru a putea merge în SUA, ar fi nevoie de 15.000 de euro.

Dacă nu puteți dona, puteți ajuta cu o distribuire. 

Cei care doresc să dea o mână de ajutor, o pot face în contul Ro 64 CECEB 00008 RON 0633 644 – Cec Bank

sau în contul DE 52 3005 0110 0020 0024 24 – Stadtsparkasse Düsseldorf – cod DUSSDEDDXXX – pe numele Benett Gașpar.

Vă mulțumim!

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Un băiețel (6 ani) a paralizat și are nevoie urgentă de ajutorul nostru"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
FOTO. Mama copilului înecat are nevoie de ajutorul nostru pentru înmormântare. Puteți face donații

Închide