FOTOGALERIE. Au dispărut muncitorii! De patru zile nu se lucrează în ”Groapa lui Gyuszi”

De mai bine de patru zile nu s-a mai văzut picior de muncitor în ”Groapa lui Gyuszi”, de pe Aleea Corneliu Coposu. Surse din Primăria Satu Mare au declarat luni, 23 aprilie 2018, pentru PresaSM că muncitorii au primit o pauză și că marți ar trebui să revină pe teren.

Deja este joi și nu s-a mai văzut picior de muncitor prin zonă. Nu știm dacă o fi vreo procedură tehnică sau se așteaptă ceva materiale, dar cert este că de patru zile nu se mai lucrează nimic.

Așa a fost luni, 23 aprilie 2018:

Așa a fost joi, 26 aprilie 2018:

Reamintim că materialele necesare au ajuns deja în municipiul Satu Mare. ”Groapa lui Gyuszi” va regândită TOTAL în planul materialelor folosite la reabilitare. Va fi înlocuit așa-zisul lemn Tekk cu care este acoperită groapa de evenimente. Este vorba despre un material compozit între plastic și lemn. 70% lemn și 30% plastic.

Administratorul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, a declarat că lucrările se vor executa pe mai multe etape. În primul rând se va îndepărta lemnul vechi, apoi se va face o salubrizare completă a întregii zone. După care se va continua cu lucrările efective de construcție.

Autoritățile locale susțin că lucrarea se va termina până la Zilele Orașului Satu Mare, programate la sfârșitul lunii mai.



Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Au dispărut muncitorii! De patru zile nu se lucrează în ”Groapa lui Gyuszi”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.




Mai multe despre groapa lui Gyusi
FOTO. Au început lucrările de reabilitare a Gropii lui Gyuszi, din Pasajul Coposu

Închide