FOTOGALERIE. Panică într-un cartier din municipiul Satu Mare. Incendiu într-o fostă centrală termică

Reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare au observat o tendință de creștere a incendiilor izbucnite în urma utilizării necorespunzătoare a mijloacelor de încălzire sau a țigătrilor aruncate la întâmplare.

Un incendiu a izbucnit ieri, în jurul orei 15.00, la o centrală termică dezafectată din municipiul Satu Mare, în Cartierul Micro 16. Incendiul, care a avut drept cauză probabilă fumatul în locuri nepermise sau neamenajate corespunzător, a fost stins cu operativitate de forțele de intervenție.

Un alt incendiu a izbucnit la o afumătorie din Racșa, un incendiu la un magazin de haine second hand din Tășnad, două incendii la case de locuit din Carei, respectiv Certeze și patru incendii la coșurile de evacuare a fumului la case de locuit din localitățile Negrești Oaș, Porumbești, Amați și Satu Mare.

S-a mai intervenit pentru stingerea a două incendii izbucnite, cel mai probabil, din cauza scurtcircuitului electric: la un autoturism aflat pe raza localității Batarci și la un televizor aflat în funcțiune (casă de locuit din Satu Mare).

În nici unul dintre aceste evenimente nu au fost înregistrate victime, ele soldându-se doar cu pagube materiale.

”Reamintim, și cu această ocazie, importanța curățării periodice și întreținerii corespunzătoare a coșurilor de fum, doar de către personal autorizat și atragem atenția asupra riscului mare de producere a incendiilor prin utilizarea necorespunzătoare a mijloacelor de încălzire”, spun pompierii sătmăreni.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Panică într-un cartier din municipiul Satu Mare. Incendiu într-o fostă centrală termică"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre pompieri
FOTO. Povestea familiei salvate de un pompier sătmărean. Victime ale unui accident rutier

Închide