FOTO/VIDEO. Fermecător. Satu Mare, îmbrăcat în lumină, culoare și zăpadă


Sătmărenii dornici de distracție în zăpadă nu s-au lăsat descurajați de ninsoarea abundentă și de vânt.  au ieșit să admire orașul îmbrăcat în luminile de sărbătoare, acum parcă și mai furmos, sub imperiul primei zăpezii consistente din această iarnă. Principalele atracții au rămas patinoarul și tunelul de lumini.

Cu telefoanele sau o cană de vin fiert în mână, sătmărenii nu s-au lăsat descurajați de ninsoarea abundentă și nici de vânt, așa că au ieșit seara în oraș pentru a admira decorațiile de Crăciun, acum sub imperiul zăpezii.

Cei mai mulți au dorit să facă poze în tunelul luminii și să se bucure de patinoarul amenajat în centrul municipiului.

E adevărat, cei mici au fost mai mult preocupați de ninosare și patinaj. Au făcut bulgări de zăpadă și abia așteaptă să poată merge la săniuș.

Zăpada va rămâne o constantă și în zilele următoare, dar meteorologii se așteaptă ca pe luni ea să se transforme în precipitații mixte. Nebulozitatea va rămâne o constantă pe tot parcursul săptămânii următoare.

Iar dacă în centrul orașului, zăpada e un motiv de bucurie, pentru șoferi începe calvarul circulației în condiții de iarnă. Carosabilul este alunecos dar primele utilaje au și ieșit la deszăpezire.1 Comment on "FOTO/VIDEO. Fermecător. Satu Mare, îmbrăcat în lumină, culoare și zăpadă"

  1. splendida iluminatul

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare
FOTO/VIDEO. Ninge abundent, pericol pe șosele. Se deszăpezește în Satu Mare

Închide