FOTO/VIDEO. De ce au ajuns limuzinele în curtea Liceului German: ”S-a înțeles totul greșit”

Organizatorul evenimentului cu limuzine din curtea Liceului German ”Johann Ettinger” din municipiul Satu Mare a dorit să explice pentru PresaSM cum s-a ajuns în această situație. Persoana în cauză – părinte al unui elev – a precizat că s-a gândit doar la siguranța participanților. De asemenea, directorul unității de învățământ, Maria Reisz, nu și-ar fi dat acordul. 

Vineri, 21 februarie 2020, în curtea Liceului German, situat pe Bulevardul Cloșca, au apărut două limuzine. Și asta pentru a transporta un grup de elevi la sărbătorirea unei zile de naștere. Organizatorul a explicat pentru PresaSM că a luat decizia de a introduce mașinile în curtea unității de învățământ pentru siguranța elevilor.

Mai exact, pentru a nu urca copiii în limuzine pe Bulevardul Cloșca, existând riscul producerii unor evenimente rutier, părintele a apelat la înțelegerea portarului, care a fost de acord să permită accesul mașinilor în incinta școlii.

”M-am gândit doar la siguranța copiilor. Vă dați seama că pe Bulevardul Cloșca copiii nu ar fi fost în siguranță deplină. Fiind mai energici, existau anumite riscuri, să fie neatenți și, Doamne ferește, să se întâmple un incindent rutier. De aceea am apelat la înțelegerea portarului, care a permis accesul în incintă. Am greșit fiindcă nu am cerut acordul doamnei director. Dar asigurăm părinții, conducerea liceului și comunitatea că intențiile noastre au fost cele mai bune”, a explicat organizatorul evenimentului.

4 Comments on "FOTO/VIDEO. De ce au ajuns limuzinele în curtea Liceului German: ”S-a înțeles totul greșit”"

 1. La Liceul german portarul i-a decizii sau directorul ???

  View Comment
 2. Trebuiau duși acei copiii cu un autocar, cum se face în mod civilizat nicidecum așa. Total greșit !!!

  View Comment
 3. Fițe ca sa atragă Profesori cine sunt ca au bani .

  View Comment
 4. Omul Cetatii | februarie 23, 2020 at 10:16 |

  Da, ce sa spun, sa stai la coada si sa concurezi cu manelistii si cocalarii la inchirierea limuzinelor, este intr-adevar o Excelenta ! Unii oameni, nu-si pot depasi complexele, mai devreme sau mai tarziu isi arata limitele. Copiii nu au nici o vina.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul Școlar Județean, Liceul German Johann Ettinger
VIDEO. Ultima ”fiță”! Cu limuzinele în școală, în municipiul Satu Mare

Închide