FOTO/VIDEO. Detaliile macabre ale triplului asasinat de la Apa. Ce spun martorii oculari

Tripla crimă de la Apa a îngrozit întreaga comunitate. Localnicii spun că triplul asasinat s-ar fi produs în această noapte, iar corpurile neînsuflețite ale lui Gheorghe Rentea (59 de ani), Niculina Rentea (56 de ani) și Viorica Apan (80 de ani) ar fi fost găsite de către o rudă a acestora.

Persoana a povestit că a intrat în curte pentru a le duce ceva documente și a văzut cadavrul lui Gheorghe Rentea în fața garajului, iar corpul soției lui Gheorghe Rentea, respectiv Niculina Rentea, ar fost găsit pe treptele casei. Speriat, omul a plecat la un vecin, cu care a revenit și apoi au sunat la poliție.

”Atâta sânge nu am văzut în viața mea. Mai ales la Niculina, a fost lovita in cap”, a spus unul dintre cei doi localnici.

Se pare că toate cele trei victime au fost ucise cu o violență ieșită din comun și lăsate într-o baltă de sânge. Viorica Apan (de 80 de ani) a fost găsită în casă.

Polițiștii au pornit în căutarea criminalilor pe mai multe surse. Inclusiv cu un câine specializat în identificarea urmelor posibilului criminal sau criminali, căci încă nu s-a comunicat nimic oficial de către sursele judiciare.

Oamenii spun că soții Renetea erau oameni harnici, cu bun-simț și nu se știa să aibă probleme cu cineva.

“Erau oameni harnici și muncitori. Munceau de dimineața până seara. El avea probleme cu inima. Au muncit. Nu îmi pot explica, că umblam aici tot timpul, dimineața și seara”, a spus ruda bărbatului pentru PresaSM.

”Nu primeau la lucru oameni fără căpătâi, bețivi. Erau oameni cărora le plăceau oamenii harnici. Mare păcat de ei”, a spus un alt localnic.

Reamintim că o triplă crimă s-a produs la Apa. Soț, soție și soacra acestuia au fost uciși în propria lor casă. Două dintre cadavre au fost găsite în curtea casei. Corpul femeii de circa 80 de ani – Viorica Apan – a fost găsit în casă, cadavrul femeii de 56 de ani – Niculina Rentea – a fost găsit se pare pe treptele casei, iar cadavrul bărbatului de 59 de ani – Gheorghe Renetea, ar fi fost găsit în fața garajului.

 

 

2 Comments on "FOTO/VIDEO. Detaliile macabre ale triplului asasinat de la Apa. Ce spun martorii oculari"

  1. Dumnezeu să-i odihnească în pace! Prea multă durere pentru o familie!

    View Comment
  2. asa,si ce spun martorii?tot nu am inteles ce spun martorii?,sau martorii la ce?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crimă
SURSE: Criminalul de la Apa ar putea fi prins în câteva zile. Zona, împânzită de camere

Închide