FOTO/VIDEO. Filtre pe mai multe artere din Satu Mare. Echipaje mixte în tot județul


Pe raza municipiului Satu Mare au fost instituite mai multe filtre de control în vederea respectării Ordonanței Militare în vigoare. Filtre au fost constituite pe strada Botizului, Lucian Blaga, în Piața Romană și pe Drumul Careiului.

Pe raza județului au fost constituite filtre din echipaje mixte formate din polițiști și polițiști locali.

Sătmărenii sunt rugați să respecte noile restricții.

Echipaje ale poliției au fost prezente și în cartiere îndemnându-i pe sătmăreni să nu iasă din case și informându-i despre intrarea în vigoare a noilor restricții cu privire la mișcarea persoanelor.

Vă reamintim că noile restricții au intrat în vigoare astăzi, 25 martie, la ora 12:00. Ele vizează transformarea recomandărilor anterioare în obligații. Astfel, deplasările, chiar și pe timpul zilei, vor fi limitate la cele în interes de serviciu, cumpărături, urgențe medicale, mișcare, dar doar în jurul locuinței, pentru asistarea persoanelor vârstnice, a celor cu dizabilități sau a copiilor și pentru nevoile animalelor de companie.

“Se interzice circulația tuturor persoanelor în afara locuinței cu următoarele excepții, în interes profesional, deplasarea pentru asigurarea de bunuri, adică sunt permise doar deplasările pentru cumpărături, pentru asistență medicală ce nu poate fi amânată, cele din motive justificate precum asistența copilului, a persoanelor vârstnice sau a celor cu dizabilități, activitățile în jurul locuinței, pentru mișcare, dar sunt excluse cele de echipă, deplasarea pentru donare de sânge sau în scop umanitare sau voluntar, pentru activități agricole sau comercializarea produselor agro-alimentare”, a spus Vela

Program pentru persoanele de peste 65 de ani

Circulația persoanelor care au împlinit 65 de ani este permisă doar între orele 11 și 13 strict pentru cumpărături, urgențe medicale, mișcare, dar doar în jurul locuinței, pentru asistarea persoanelor vârstnice, a celor cu dizabilități sau a copiilor și pentru nevoile animalelor de companie.

Persoanele pot să se deplaseze în afara acestui interval dacă o fac în interes profesional, fie că vorbim de medici sau de agricultori.1 Comment on "FOTO/VIDEO. Filtre pe mai multe artere din Satu Mare. Echipaje mixte în tot județul"

  1. Avram Iancu | martie 25, 2020 at 18:27 |

    unde e armata ?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus, filtru poliție
TOP. Sătmărenii inconștienți care au fugit din izolare. Femei și bărbați cu dosare penale!

Închide