FOTO/VIDEO Mașina Google Street View s-a întors la Satu Mare. Hărțile vor fi actualizate


Mașina Google Street View s-a întros la Satu Mare. Automobilul a fost observat pe străzile din municipiu, dar și în afara orașului culegând informații pentru reactualizarea hărților. 

Sătmărenii au putut să vadă, atât pe străzile din municipiul Satu Mare, cât și în afara orașului noua mașină Google Street View. Aceasta este echipată cu camere care vor oferi imagini la 360o.

Astfel, hărțile pentru Satu Mare vor fi actualizate, anunțul fiind făcut de cei de la Alphabet Inc care au precizat și că în România se vor lua și imagini cu ajutorul trekker-ului, un dispozitiv care permite fotografierea zonelor pietonale.

Mașinile Google Street View vor prelua imaginile cu ajutorul trekker-ului din 31 de orașe ale României: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Constanţa, Galaţi, Braşov, Ploieşti, Brăila, Oradea, Bacău, Arad, Piteşti, Sibiu, Târgu-Mureş, Baia Mare, Buzău, Botoşani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Piatra Neamţ, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu, Tulcea, Târgovişte, Bistriţa, Reşiţa, Slatina, Focşani.

Spre deosebire de hărțile precedente, grație noului dispozitiv trekker, sătmărenii vor avea pe Google Maps și o mai bună imagine a zonelor pietonale, a parcurilor și a altor obiective unde mașinile nu au acces.

Mașina Google Street View a putut fi văzută în Satu Mare și anul trecut, atunci când interesul a fost pentru culegerea de informații cu privire la starea infrastructurii rutiere.Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO Mașina Google Street View s-a întors la Satu Mare. Hărțile vor fi actualizate"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Google Street View
Mașinile Google Street View revin în Satu Mare. Echipele, dotate cu noi tehnologii

Închide