După DECENII de NEPĂSARE. Satu Mare va avea ÎN SFÂRȘIT trasee montane. Vezi INFOGRAFIC


După ce și-au făcut timp și pentru proiectele de dezvoltare, nu doar pentru interminabilele polemici pe criterii pur politice sau a intereselor de grup – consilierii județeni au aprobat joi- prin unanimitate de voturi – proiectul de hotărâre privind stabilirea unor trasee montane în munții Igniș și Gutâi. Astfel, județul Satu Mare va avea în sfârșit trasee montane omologate.

Consilierul județean Vasile Ciocan a fost cel care a trecut în revistă modeul în care a fost gândit întregul proiect.

”Ne-am exitns cu traseele în toți munții aparținători județului Satu Mare, excluzând partea nordică, a munților de pe frontiera cu Ungaria, acolo unde traseele nu pot fi construite având în vedere faptul că linia de frontieră este foarte aproape de localități. (…) Prin acest proiect am adăugat noi trasee pentru a cuprinde tot lanțul de munți, până la Sâmbra Oilor. Toate traseele au legătură între ele. Merg de la baza munțulor până la creastă și continuă pe creastă. Au joncțiune cu traseele care sunt deja marcate în județul Maramureș. S-au folosit semnele de marcaj folosite în județul Maramureș”, a declarat consilierul județean Vasile Ciocan.

Iată ce trasee montane vor fi în județul Satu Mare

INFOGRAFIE TRASEE TURISTICE

 Fii primul care comentează! despre "După DECENII de NEPĂSARE. Satu Mare va avea ÎN SFÂRȘIT trasee montane. Vezi INFOGRAFIC"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.