Marșul “Vestelor Albastre”: Restricții de circulație, joi, în municipiul Satu Mare

Joi, 21 martie, în intervalul orar 09.30 – 12.00, Cartel Alfa, organizează un miting de protest, care va începe cu un marş din faţa fabricii Electrolux până în Piaţa 25 Octombrie.

Marşul se va desfăşura între orele 09.30 – 12.00, pe traseul Calea Traian – I.C. Brătianu – Piaţa Libertăţii – Pasajul Coposu – Piaţa 25 Octombrie.

Pe timpul marşului, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe traseul de deplasare şi pe străzile adiacente acestuia.

Jandarmeria Satu Mare va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona de desfăşurare a adunării publice, dar şi pe traseul de deplasare al participanţilor.

Pentru buna desfăşurare a activităţilor, Jandarmeria Satu Mare recomandă tuturor participanţilor la această adunare publică să respecte condiţiile de organizare şi desfăşurare a adunărilor publice, orele de desfăşurare şi locul destinat adunării respective.

Sindicaliștii au anunțat un marș de protest la care se vor alătura și invitați din alte județe ale țării. Liderii Cartel Alfa, Bogdan Hossu și Liviu Apostoiu, și-au anunțat și ei prezența la Satu Mare pe durata marșului.

Angajații Electrolux Satu Mare sunt în grevă de 13 zile și sunt deciși să nu renunțe la acțiunile de protest până nu vor obține majorarea salariului odată cu renegocierea contractului colectiv de muncă.

Fii primul care comentează! despre "Marșul “Vestelor Albastre”: Restricții de circulație, joi, în municipiul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Electrolux, grevă
FOTO/VIDEO. Grevă la Electrolux, ziua 13: Conducerea Cartel Alfa, la Satu Mare pentru marșul “vestelor albastre”

Închide