FOTO/VIDEO Demonstrație în forță a celor de la Acțiuni Speciale. Trupele de elită, în acțiune

Focuri de armă și intervenții în condiții dificile, trupele de elită ale Serviciului de Acțiuni Speciale au făcut astăzi o demonstrație de forță la fazaneria de la Gelu. Luptătorii au prezentat modul în care acționază în situații operative cu grad ridicat de risc.

Angajații Serviciului de Acțiuni Speciale au făcut astăzi o demonstrație la fazaneria de la Gelu. Cel mai așteptat moment a fost cel în care trupele de elită și-au folosit armamentul din dotare.

Serviciile de Acțiuni Speciale sunt unități de suport informativ, tactic-operațional și tehnico-operativ specializat. Sprijinul lor este solicitat în instrumentarea unor cauze complexe, în situații operative care necesită o acțiune urgentă sau prezintă grad ridicat de risc.

Galerie Foto: Antrenament al trupelor S.A.S.

Cei patru luptători și-au demonstrat abilitățile de tragere la tir, în condiții dificile. Ei au prezentat și modul de acțiune în cadrul unor situații dificile.

Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO Demonstrație în forță a celor de la Acțiuni Speciale. Trupele de elită, în acțiune"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre demonstrație, Inspectoratul de Politie Judetean
FOTO. Acțiuni masive ale mascaților în Ardud. Sute de persoane legitimate, mașini oprite în trafic

Închide