Mihai Huzău: “Autostrada Nordului, lipsă totală de implicare a autorităților sătmărene”

Candidatul PMP la Primăria municipiului Satu Mare, Mihai Huzău acuză autoritățile sătmărene de lipsă de implicare în promovarea și susținerea proiectelor importante rutiere. Huzău vorbește despre autostrada A3, Autostrada Nordului, proiect susținut de PMP și pentru care, spune candidatul, reprezentanții sătmărenilor nu au manifestat interes.   

Redăm integral poziția candidatului PMP la Primăria municipiului Satu Mare, Mihai Huzău:

“Una dintre cele mai mari carențe ale municipiului Satu Mare este lipsa drumurilor rapide sau a autostrăzilor care să tranziteze proximitatea orașului nostru.

Cea mai apropiată autostradă de noi este la o depărtare de 50 km și este pe teritoriul Ungariei, iar Autostrada Transilvaniei (A3) va trece la 100 km de noi.

Din această cauză, autoritățile locale ar fi trebuit să se implice activ în realizarea singurului proiect de infrastructură rutieră care va tranzita Satu Mare. Este vorba despre Autostrada Nordului, proiect inițiat de deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca.

Traseul Autostrăzii Nordului va trece prin Satu Mare – Baia Mare – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava.

Colegul meu, deputatul Ionuț Simionca, duce o campanie puternică pentru realizarea cât mai grabnică a Autostrăzii Nordului și orice sprijin venit de la autoritățile de pe traseul autostrăzii este important.

Am aflat cu stupoare că niciun politician din Satu Mare nu l-a contactat pentru a-i oferi sprijin pentru ca această inițiativă legislativă să se concretizeze mai repede.

Nimeni din administrația municipiului nu a prezentat interes pentru această inițiativă. Avem 2 deputați și un senator UDMR, care puteau să facă lobby pentru Satu Mare.

Avem doi VicePrimari din partea PNL, partid aflat la guvernare, care nu au făcut nimic pentru acest proiect de maximă importanță pentru Satu Mare.

Este doar un alt eșec al unei administrații girate de viceprimarul Adrian Albu, care susține că știe care sunt proiectele strategice vitale pentru Satu Mare, dar care nu a mișcat un deget pentru a face ceva în acest sens, timp de 4 ani. Cu toate astea, acum, în calitate de candidat PNL la Primăria Satu Mare cere votul sătmarenilor pentru a deveni Primar. Dragi sătmăreni, consider că este momentul să luăm atitudine. Duminică ne alegem viitorul orașului pentru următorii 4 ani, astfel că trebuie să avem grijă cu cine votăm; și mai ales: cu cine nu votăm!”1 Comment on "Mihai Huzău: “Autostrada Nordului, lipsă totală de implicare a autorităților sătmărene”"

  1. Da ma si tu vei cel care va face autostrada ba ma las

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri locale 2020, Mihai Huzău
FOTO. Alianța USR PLUS crede în șansa de dezvoltare a Țării Oașului

Închide