Grieb Csaba Francisc, primarul din județ care a spart bariera etnică. Candidatul îndrăgostit de Tășnad

Ilie Bolojan si Grieb Csaba Francisc

Votul pe criterii etnice este o realitate în județul Satu Mare, iar cu atât mai multe în Tășnad, un oraș multietnic. De exemplu, pentru voturile maghiarilor se luptă atât UDMR, cât și PCM sau PPMT. La voturile românilor poftesc mai multe partide, printre care PNL, PSD, Pro România sau USR PLUS.

În acest context, în orașul Tășnad există un singur candidat care a reușit să treacă de această barieră etnică, devenind un candidat al tuturor etniilor și naționalităților. Este vorba despre primarul în funcție și candidat al PNL pentru un nou mandat: Grieb Csaba Francisc.

Grieb Csaba Francisc este maghiar la origine, dar vorbește perfect limba română și respectă toate valorile naționale, dar și tradițiile minorităților. Candidatul PNL nu vede oamenii în funcție de naționalitate și etnie, pentru el toți sunt cetățeni egali în drepturi. Membrii familiei sale, de mai multe generații, sunt tășnădeni get-beget.

”De mic copil AM IUBIT și IUBESC acest oraș și mă simt legat sufletește de acesta! Școala primară, gimnazială și liceul le-am urmat la Tășnad, părinții mei considerând că un elev sârguincios se poate realiza chiar și urmând școlile din micuțul oraș natal. După 9 luni de stagiu militar obligatoriu, am urmat cursurile Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Mașini-Unelte, pe care am absolvit-o cu nota 10 în anul 1992”, spune primarul Grieb Csaba Francisc.

După ce a făcut carieră în inginerie, Grieb Csaba Francisc s-a întors în orașul natal, pentru a pune umărul la dezvoltarea lui. Din 2016 a devenit primarul orașului Tășnad, fiind lăudat pentru reușitele sale chiar de către primarul Oradiei, Ilie Bolojan. Iar acum vrea să continue proiectele începute în ultimii patru ani.

”În perioada când am fost Director General al Sondex A/S în România, sub coordonarea mea directă au fost construite două fabrici importante, la Cluj și la Tășnad, de la concepție, proiectare tehnologică și de detaliu, până la construire și dotare, creând un număr semnificativ de locuri de muncă! Din 2013 și până în 2016 am activat cu succes în domeniul termoficării, a eficienței energetice industriale și a aplicațiilor geotermale, tot în sectorul privat românesc”, a spus Grieb Csaba Francisc.1 Comment on "Grieb Csaba Francisc, primarul din județ care a spart bariera etnică. Candidatul îndrăgostit de Tășnad"

  1. Un om ce poate fi un exemplu. E adevărat că nu e lăudăros, nu face zgomot ci fapte. Mult succes și să fie cât mai mulți ani primar la Tășnad.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri locale 2020, Grieb Csaba Francisc, Primăria Tășnad
Adrian Ștef: ”Dezvoltarea infrastructurii merge mână în mână cu promovarea județului Satu Mare pentru a atrage cât mai mulți turiști”

Închide