Un ciurdar din Țara Oașului, surprins de Remus Țiplea, pe coperta Nat Geo

sursa: National Geographic/Facebook

O fotografie semnată de Remus Țiplea a ajuns din nou pe coperta revistei National Geographic România. Revista va fi disponibilă de mânie, iar printre articolele prezentate se află și cel care descrie viața ultimilor ciurdari din România. 

O fotografie a lui Remus Țiplea a ajuns din nou pe coperta ediției în limba română a revistei National Geographic. Ilustrația îl prezintă pe Samir, care stă cu vacile la păscut de-a lungul râului Tur.

“În zilele când îi vine rândul să stea cu ciurda din Tur, Samir își petrece tot timpul pe net,” se arată în explicația care însotește fotografia.

sursa: National Geographic

În curpinsul revistei, care este disponibilă de mânie, Țiplea povestește viața ultimilor ciurdari din România.

Anul trecut, o altă fotografie a lui Țiplea, o mireasă din Țara Oașului, a ajuns tot pe coperta National Geographic. Fii primul care comentează! despre "Un ciurdar din Țara Oașului, surprins de Remus Țiplea, pe coperta Nat Geo"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Remus Țiplea
Țara Oașului, pe coperta National Geographic România. Poza, semnată de Remus Țiplea

Închide