OPINIE. Politicienii cosmetizează și moartea în Satu Mare

Prefectura Satu Mare

În județul Satu Mare s-a ajuns ca politicienii să încerce să cosmetizeze și moartea, doar pentru a da bine la București. În ultima videoconferință a prefectului Radu Bud, acesta a raportat către Guvern că în județul Satu Mare nu există probleme deosebite provocate de temperaturile extreme.

S-a ajuns ca să fie negate inclusiv morțile cauzate de ger. Nu că Instituția Prefectului ar fi vinovată, ci pur si simplu pentru a da bine la Capitală. Vezi, Doamne, Prefectura și-a făcut treaba.

O femeie ar fi murit din cauza degerăturilor cauzate de frig în 3 ianuarie, iar o alta a murit în 7 ianuarie tot din cauza temperaturilor scăzute. Oficialii Direcției de Sănătate Publică, prin directorul Marius Meghișan, economist la origine, numit politic, a concluzionat, fără să aibă raportul medico-legal (!) că acele morți nu se confirmă a fi cauzate de frig. Ci, ca să vezi, de stop cardio-respirator. Pe ce bază, fără raportul medico-legal?! Fractură de logică elementară.

degeraturi

PROBĂ. Degerături produse de temperaturi scăzute, negate de politicieni

Domnilor, medicii, adică specialiștii, au confirmat cauzalitatea deceselor, ca fiind induse de frig, iar ca finalitate și fatalitatate a survenit stopul cardio-respirator. Doar niște politruci ar putea infirma, fără aparent temei, aceste cauze confirmate de specialiști.

”Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare, prin directorul executiv Marius Meghişan a informat privind situaţia cazurilor de deces din ultima perioadă, menţionând că situaţiile vehiculate în mass-media nu au fost confirmate ca şi decese survenite în urma unor hipotermii”, ne informează Instituția Prefectului.

Cine combate raportul medicilor?! Niște membri de partid. De ce? Ca să dea bine la București?!

În cine să mai credem, stimați sătmăreni?! În niște medici și organe judiciare care confirmă decesul provocat de temperaturile scăzute sau în politicieni?

 

Ciprian Bâtea – editor PresaSM.ro

1 Comment on "OPINIE. Politicienii cosmetizează și moartea în Satu Mare"

  1. Cred ca dacă la Carei s-ar fi intervenit chirurgical pentru amputarea picioarelor degerate acea persoană ar fi trăit, însă dacă nu ai bani nu te bagă nimeni în seamă. Părerea mea este că vorbim despre un malpraxis și autoritățile ar trebui să se sesizeze în acest caz.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Instituția Prefectului
Așa să fie oare?! Prefectul Radu Bud spune că drumarii și-au făcut treaba

Închide