PresaSM le-a găsit părinții celor doi tineri adoptați în Australia. Cine sunt aceștia

Reporterii PresaSM au reușit să afle – în urma unei investigații și cu sprijinul unor oameni inimoși din Primăria Andrid – cine sunt părinții fraților Balog Gena și Kalman, în vârstă de 22 de ani, adoptați la vârsta de doi ani în județul Satu Mare de către o familie de australieni.

Astfel, părinții celor doi frați sunt Balog Coloman și Lakatos Adela. Din nefericire, Balog Coloman a decedat în acest an, iar Lakatos Adela este bolnavă, fiind imobilizată la pat. Mama naturală a copiilor locuiește în satul Irina, comuna Andrid, și mai are încă cinci copii, care au grijă de mama lor.

Informațiile legate de modul în care cei doi frați își pot contacta mama naturală le-au fost furnizate de către reporterii PresaSM.

Reamintim că Balog Gena și Kalman și-au cautat părinții în județul Satu Mare, prin intermediul paginii de Facebook ”Copiii niciodată uitați ai României – The never forgotten Romania children”.

”Astăzi împlinim frumoasa vârsta de 22 de ani. Ne-am născut in localitatea Vama, jud. Satu Mare, România. Am fost adoptați în Australia, la vârsta de 2 ani și jumătate, de o familie minunată și foarte iubitoare. Numele nostru la naștere a fost BALOG GENA și fratele meu, BALOG KALMAN.

Suntem în căutarea părinților noștri biologici, tata BALOG COLON și mama, LAKATOS ADELIA. Vă rugăm foarte mult să DISTRIBUIȚI și anunțul nostru, cu speranța de a ne găsi și cunoaște părinții biologici. Găsirea lor ne va aduce o imensă bucurie, mai ales în această zi, de ziua noastră, ziua în care copiii adoptați, simt mai mult ca niciodată dorința de a-și cunoaște originea și trecutul.

Suntem siguri că și familia noastră se gândește astăzi la noi!! Sperăm să ajungem la ei cu acest anunț. Mulțumim tuturor care ne sunt alături și doresc a ne ajuta cu un prețios SHARE, dar și cu cele mai frumoase urări și gânduri de pe meleagurile noastre românești!”, este apelul celor doi frați.

Frații Balog vă roagă să DISTRIBUIȚI apelul lor!

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
FOTO. MOBILIZARE. Doi frați își caută părinții din județul Satu Mare. Adoptați în Australia

Închide