Proaspăt REABILITAT, recent DEGRADAT. O porțiune din Drumul Careiului a cedat (FOTOGALERIE)

O porțiune din Drumul Careiului, recent reabilitată de către firma Tehnic Asist din Botoșani, a cedat. Este vorba despre porțiunea din intersecția de la Burdea, care deja prezintă valuri în asfalt.

Surse din cadrul Primăriei Satu Mare recunosc problema și spun că au avut deja discuții cu executantul lucrării. Conform acelorași surse, reprezentanții Tehnic Asist au recunoscut problema și ar fi găsit și răspunsul: ”S-a dat prea repede drumul al traficul rutier”.

”Este o problemă pe care am constatat-o și noi și am sesizat executantul. Cei de la Tehnic Asist s-au oferit să desfacă acea porțiune și să o refacă. Reprezentanții Tehnic Asist au spus că ei nu vor să lase o pată pe emblema firmei și de aceeea vor să refacă. Au mai spus că lucrarea s-a degradat pentru că s-a dat prea repede drumul la traficul rutier. Asta și ca urmare a presiunilor mediatice”, au spus din cadrul Primăriei Satu Mare. Valoarea totală a proiectului este de 14 milioane de lei, iar fondurile sunt asigurate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Cofinanţarea Primăriei municipiului Satu Mare a fost de circa 10%.1 Comment on "Proaspăt REABILITAT, recent DEGRADAT. O porțiune din Drumul Careiului a cedat (FOTOGALERIE)"

  1. La noi in Austria dupa masa macina asfaltul veche ,(renoveaza)asfalteaza ,si deja dimineata mergem la lucru pe asfaltul nou renovat “DE CALITATE” ,si nu contaza circulatia .Mai incercati si voi sa puneti banii in drumuri ai nu in buzunare ,poate iese ceva bun… Pardon bunatatea a disparut din Romania ,poate a plecat in stranatate la lucru …

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre drumul Careiului
MINUNE. S-a REFĂCUT sensul giratoriu de la Auchan din municipiul Satu Mare (FOTO)

Închide