Rateu după rateu! Licitația pentru pasarela peste Someș, anulată…din nou

Primăria municipiului Satu Mare a scos la licitație – pentru a doua oară – lucrările privind realizarea proiectului tehnic și al execuției Pasarelei pietonale peste râul Someș, care ar trebui să lege Centrul Nou de mall-ul NEPI Rockcastle. 

Potrivit informațiilor PresaSM, la termenul de astăzi nicio firmă nu ar fi depus vreo ofertă! Astfel încât licitația a fost anulată, din nou. Cel mai probabil, Primăria Satu Mare va reface documentația și va organiza o nouă licitație.

Primăria Satu Mare le-a cerut potențialilor ofertanți să facă dovada că a executat în ultimii 5 ani, împliniţi la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, lucrări similare în valoare cumulată de minim 10.000.000 lei, fără TVA.

Valoarea totală estimată a lucrărilor, fără TVA, este de 14.804.627,67 lei, din care: 528.000 lei, fără TVA, aferentă valorii serviciilor de proiectare, respectiv 14.276.627,67 lei, fără TVA, reprezintă valoarea lucrărilor efective. Se pare că nicio firmă nu ar fi considerat că lucrările se pot efectua din acești bani.

Pasarela pietonală peste Someș este destinată și circulației velo, cu o lungime de 214 metri și lățime totală de 5,50 metri. Din punct de vedere structural, structura de rezistenţă propusă pentru deschiderea centrală este de tip arc dublu articulat, cu tirant.

Pasarela pietonală și velo va avea capetele amplasate pe cele două maluri la nivelul digurilor, pe care sunt amenajate alei de promenadă și la care se vor conecta traseele pietonale și pistele de cicliști prevăzute a fi realizate pe cele două maluri.

Fii primul care comentează! despre "Rateu după rateu! Licitația pentru pasarela peste Someș, anulată…din nou"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI, pasarelă pietonală
Se va construi pasarela pietonală peste Someș! Primăria primește mâine ofertele firmelor

Închide