FOTO/VIDEO. Tehnologii 4K și Real 3D la cinematograful din mall-ul NEPI! Dolby Atmos la Satu Mare


Noul Cineplexx Satu Mare își deschide ușile pentru public pe data de 12 septembrie și aduce în Shopping City Satu Mare o experiență cinematografică de top, la cele mai înalte standarde de calitate existente în prezent, cu tehnologii video 4K și Real 3D, în urma unei investiții de 3 milioane de euro.

”Spectatorii sătmăreni se vor putea bucura de asemenea de tehnologia audio Dolby Atmos, care permite atât poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui realistă, în funcție de acțiunea din film, oferind astfel o experiență de vizionare cu totul excepțională”, a precizat Michael Redtenbacher, Head of Project Development & Cinema Technology al Cineplexx / Grupul Constantin Film.

Cele cinci săli ale noului multiplex au mai mult de 700 de locuri în total, și includ scaune speciale pentru cupluri, o premieră absolută în România, precum și alte tipuri de locuri cu grad sporit de confort, precum Premium și Deluxe. Ecranele au o suprafață totală de peste 250 mp și integrează tehnologii de vârf și cele mai înalte standarde de calitate.

Pentru cinefilii de toate vârstele care nu s-ar mai sătura de filme, Cineplexx va oferi posibilitatea organizării de evenimente speciale, zile de naștere sau petreceri chiar în sălile de cinema. În același timp, spațiul noului multiplex va fi disponibil și pentru petreceri de companie sau alte tipuri de evenimente private, cu proiecții de film, inclusiv maratoane de film sau evenimente speciale (piese de teatru, conferințe etc.).

Despre Cineplexx

Cineplexx este unul din cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industria de film. Compania operează 50 de multiplexuri și 6 cinematografe tradiționale în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. Extinderea la nivel internațional a început în 2009, iar în următorii ani compania a continuat extinderea și în țările din sud-estul Europei.

Primul Cineplexx construit de la zero în România este cel din Satu Mare, proiect urmat de achiziția cinematografului din Băneasa Shopping City, cu peste 2.700 de locuri, și ulterior de preluarea cinematografului din Centrul Comercial Auchan Titan, marcând astfel începutul dezvoltării la nivel local. Cu 3 cinematografe deschise în România în ultimele 4 luni și cel puțin două care urmează să fie lansate, Cineplexx a marcat o intrare în forță pe piața de divertisment din România.Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Tehnologii 4K și Real 3D la cinematograful din mall-ul NEPI! Dolby Atmos la Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Cineplexx
FOTO/LIVE. Cinematograful din mall-ul NEPI și-a deschis porțile! Declarațiile oficialilor

Închide