Salarii REVOLTĂTOARE la Apaserv! SE CÂȘTIGĂ mai MULT decât ORIUNDE în județ! Date ULUITOARE

Cele mai mari partide politice din județul Satu Mare și-au dat mâna și au purces la umflarea schemei de personal la Apaserv, prin angajarea persoanelor numite politic. Fie că vorbim de UDMR, PNL, ALDE, PSD sau chiar PNȚCD.

Practic, operatorul public de apă și canal Apaserv are pe statele de plată cei mai bine plătiți oameni din județ! Trist este faptul că aici vorbim despre un operator PUBLIC!

Conform raportului de activitate al Apaserv pe anul trecut au fost înregistrate cheltuieli cu personalul de 20.940.000 de lei. Cum Apaserv are o schemă de personal de 462 de angajați, rezultă că – în medie – fiecare angajat are un venit brut de 45.324 de lei anual, respectiv 3.777 de lei LUNAR.

Ca să fim și mai exacți, vom lua prima lună a acestui an și ultima lună raportată. Astfel, în luna ianuarie 2016 fondul de salarii a fost de două milioane de lei. Dacă împărțim la numărul de 462 de angajați rezultă un salariu mediu brut de 4.762 de lei!

cheltuieli Apaserv

Datele societății ”transpiră” public EVAZIV. Sumele sunt exprimate în MII lei

În luna mai 2016 fondul de salarii a fost de 1,5 milioane de lei, de unde rezultă că fiecare angajat a câștigat în medie 3.300 de lei.

Ca meniul să fie complet, în luna mai a acestui an primii 50 (!) de angajați din fruntea Apaserv au câștigat în medie 5.000 (!) de lei brut. Iar în TOP 10 se câștigă în jur de 10.000 de lei!

Suntem curioși dacă actuala conducerea a Primăriei Satu Mare va întreprinde ceva în această direcție – în vederea realizării unei analize realiste cost-beneficiu – în condițiile în care printre cei mai bine plătiți angajați sunt membrii importanți ai UDMR. Dar nu lipsesc nici membrii de vază ai PNL, PSD sau ALDE!

Aici sunt banii dumneavoastră, stimați sătmăreni!

1 Comment on "Salarii REVOLTĂTOARE la Apaserv! SE CÂȘTIGĂ mai MULT decât ORIUNDE în județ! Date ULUITOARE"

  1. vlad tepes | iulie 9, 2016 at 14:20 |

    legea este de partea lor…cica sa ramana oamenii competenti in sistem …ca poate domnul Stejereanu, Lietner , Fogel se supara si pleaca in privat si vai de noi satmarenii daca ramanem fara ei…nu vreau sa fiu inteles gresit merita salarii decente poate maxim 1500 euro pentru manager si nu exagerate cum au acum 4000- 5000 euro… sa nu mai vorbim de masini , premii si alte beneficii

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Accident GRAV de circulaţie în Satu Mare. Un BĂTRÂN a dat cu maşina peste o FEMEIE

Închide