Sătmărenii din Spania și Italia, mai aproape de casă. Tarom anunță noi curse, la Oradea

Compania Tarom anunță două noi curse internaționale, de pe aeroportul din Oradea. Operatorul spune că necesitatea a venit nu doar ca urmare a creșterii cererii turistice, ci și din cauza comunităților de români formate în Spania și Italia.

Compania Tarom anunță două noi destinații de pe aeroportul din Oradea. Este vorba de curse săptămânale către Milano și Barcelona. Biletele vor putea fi achiziționate începând cu 15 decembrie, iar cursele vor începe din 25 martie 2019, spune Tarom.

“TAROM își continuă misiunea de a conecta comunitățile de români de pretutindeni. Portofoliul de rute al operatorului aerian național se îmbogățește cu Oradea-Milano și Oradea – Barcelona. Compania Națională TAROM deschide vânzarea biletelor de avion din Oradea către Milano(Bergamo) și Barcelona (El Prat) și retur, începând cu data de 15 decembrie. Operarea curselor va începe din 25 martie 2019. Compania națională va pune la dispoziție două frecvențe săptămânale pe Milano și Barcelona cu plecare din Oradea. Numărul minim de locuri disponibile/cursă este de 120,” se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Cursele, determinate de comunitățile de români din Spania și Italia

Principalul motiv pentru care operarea efectivă a curselor începe din martie anul viitor este procedura de obținere a sloturilor de zbor pe cele două noi rute, argumentează operatorul.

În ceea ce privește motivul pentru care au fost alese Milano și Barcelona ca destinații, Tarom spune că nu este vorba doar despre creșterea numărului de turiști, ci și despre comunitățile puternice de români din cele două zone.

“Contăm pe un factor de încărcare pozitiv pe aceste două noi rute, bazat pe valorificarea traficului intern cât și extern, turistic, dar nu numai. Suntem conștienți de nevoia constantă de a călători rapid și în siguranță, exprimată de bihorenii care au creat veritabile comunități locale în Milano și Barcelona. Deschiderea celor două curse regulate TAROM este un răspuns onest la această nevoie,” mai precizează sursa citată.

Compania națională va pune la dispoziție două frecvențe săptămânale pe Milano și Barcelona cu plecare din Oradea. Numărul minim de locuri disponibile/cursă este de 120.

În prețul biletelor sunt incluse: transportarea bagajelor de cală (23 de kg) și a bagajelor de mână (10 kg), serviciile la bord și operațiunile de check-in în aeroport.

La Satu Mare, operatorul WizzAir a anunțat, prin intrarea în programul de iarnă, creșterea numărului de curse spre Londra.

Citește și:

WizzAir crește numărul de curse spre Londra

Schimbare importantă la WizzAir. A intrat în vigoare

Fii primul care comentează! despre "Sătmărenii din Spania și Italia, mai aproape de casă. Tarom anunță noi curse, la Oradea"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.