Schimbare importantă la WizzAir. A intrat în vigoare noua politică a firmei

Schimbare importantă la WizzAir. Începând cu data de 1 noiembrie, politica de bagaje s-a schimbat.

Compania WizzAir a anunțat că odată cu data de 1 noiembrie intră în vigoare noua politică de bagaje. Potrivit acesteia, pasagerii vor putea lua cu ei la bordul avionului, gratuit, un bagaj de mână de 40x30x20 cm.  Clienții care achiziționează WIZZ Priority vor putea avea în cabină și un trolley de 55x40x23 cm.

O altă modificarea vizează bagajale cu dimensiuni mari.

“Pe baza răspunsurilor primite de la pasageri, dar şi a schimbării obiceiurilor de călătorie, Wizz Air introduce un nou tip de bagaj de cală de 10 kilograme, cu preţuri ce încep de la doar 7 euro,” a anunțat compania.

WizzAir spune că noua politică de bagaje se dorește a fi una mai transparentă. Astfel, clienții vor putea să aleagă dintre cele peste 50 de variante de bagaje de mână gratuite sau de cală.

Compania le recomandă clienților să achiziționeze WIZZ Priority. Serviciul include un bagaj de mână gratuit, un trolley care poate fi dus în cabină dar și prioritate la check-in și îmbarcare prioritară. Prețul serviciului începe de la €5.

Schimbare importantă la WizzAir, îmbarcări mai ușoare

 

Compania consideră că noua politică de bagaje va contribui nu doar la o mai rapidă îmbarcare, ci va crește și gradul de satisfacție în rândul clienților. Astfel, spune WizzAir, se va îmbunătăți și punctualitatea în ceea ce privește decolările.

“[…]Noua noastră politică de bagaje, transparentă şi clară, care oferă mult mai multă flexibilitate clienților noștri în alegerea tipurilor de bagaje. În același timp dă posibilitatea unui bagaj de mână pentru toți pasagerii. Începând cu 1 noiembrie procesul de îmbarcare va fi unul mai ușor, mai confortabil și vom continua să oferim cele mai mici prețuri în toată rețeaua noastră care include 143 de destinații din 44 de țări,” a spus Johan Eidhagen, Wizz Air Chief Marketing Officer.

3 Comments on "Schimbare importantă la WizzAir. A intrat în vigoare noua politică a firmei"

  1. Am achiziționat bilete înainte de 01nov.2018 cu plecare 7 nov.2018. Care este politica bagajelor în acest caz?

    View Comment
  2. Vă rugăm să vă adresați ceor de la Wizz Air. Nu suntem abilitați să vă răspundem, din păcate.

    View Comment
  3. Doar bani în plus companiei ,o mare vrajeala cu îmbarcare mai rapidă. Bani doar atit si nimic mai mult.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Wizz Air
E OFICIAL! Patru curse internaționale de pe Aeroportul Satu Mare!

Închide