Secție de GROAZĂ a Spitalului Județean, MODERNIZATĂ. Dotări ULTRAMODERNE (FOTOGALERIE)

Secția de oncologie – spitalizare zi a Spitalului Județean Satu Mare a fost modernizată. Au fost reabilitate toate încăperile, inclusiv grupurile sanitare. De asemenea, în locul paturilor scorojite au apărut scaune speciale pentru pacienți, astfel încât confortul să fie o componentă normală a secției.

Managerul Spitalului Județean, Marcela Papici, a precizat că cea mai importantă schimbare este apariția fotoliilor speciale pentru administrația medicamentației.

”Am finalizat renovările pe secția de oncologie – spitalizare de zi! Mulțumim pacienților si colegilor pentru înțelegere și răbdare! (…) De departe, cea mai importanta realizare o considerăm înlocuirea paturilor cu fotolii speciale pentru administrarea citostaticelor”, a declarat managerul Spitalului Județean, Marcela Papici. 

Secția Oncologie din cadrul Spitalului Județean Satu Mare are un mare rulaj de pacienți, compartimentul internare de zi înregistrând lunar peste 500 de pacienți unici.
În cadrul lucrărilor de recompartimentare s-a creat o rezervă pentru pacienții care necesită un timp de aștepare și de  intervenție terapeutică mai îndelungat. S-a amenajat un spațiu de așteptare pentru aparținători cu 40 de scaune (60 lei/scaun). În sala de tratament au fost înlocuite paturile cu 10 fotolii speciale de administrat citostatice, prețul unui fotoliu fiind de 2.000 lei. Valoarea totală a lucrărilor, în care sunt cuprinse și renovările și reamenajările, este de 254.000 lei, din surse proprii. 
Secția a arătat deplorabil în cursul anilor trecuți, înainte să intre în reabilitare. Bolnavii de pe secție intrau în depresie când vedeau faianța căzută, paturi vechi și ruginite, grupuri sanitare deplorabile.

Așa arăta Secția în trecut


Fii primul care comentează! despre "Secție de GROAZĂ a Spitalului Județean, MODERNIZATĂ. Dotări ULTRAMODERNE (FOTOGALERIE)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Marcela Papici
POZIȚIE. Managerul Spitalului Județean, CRITICĂ la adresa proiectelor gen Lidl

Închide