Social-democrații sătmăreni votează: “Am votat pentru un program de guvernare coerent”

Liderii importanți ai Partidului Social Democrat s-au prezentat la urne pentru a alege viitorii parlamentari ai județului.

octavian-petric01

UPDATE: Deputatul sătmărean Octavian Petric, candidat al PSD pentru Camera Deputaților, a venit însoțit la urne alături de cei doi copii ai săi, Rareș și Răzvan.Octavian Petric a declarat că prin votul său speră la un viitor mai bun pentru viitorul României, prin revenirea tinerilor în țară.

”Am votat pentru o Românie modernă, o România mai frumoasă. O Românie care își va aduce tinerii acasă pentru a crea o clasă de mijloc puternică, săa sigure un nivel de trai decent celor mai vârstnici. Să construiască spitale noi și moderne, și un învățământ de nivel european. Și să fie un viitor mai bun pentru copiii noștri”, a declarat Octavian Petric. 

octavian-petric02

Octavian Petric a venit însoțit de copiii săi: Rareș și Răzvan (Foto stânga)

PSD i-a îndemnat pe sătmăreni la vot

Social-democrații sătmăreni au ajuns încă de la primele ore la urne. Gabriel Leș, candidatul la Senat al PSD a fost primul care și-a dat votul în alegerile parlamentare din 2016.

Primul candidat care a ajuns la urne a fost Gabriel Leș, care a votat la ora 8:30 și a venit însoțit de familie.

”Am votat cu multă încredere pentru România și pentru un program care poate să facă din România țara în care toți românii să își găsească un viitor. Am votat cu gândul la copiii noștri, ca să le putem asigura un viitor mai bun în siguranță aici, acasă. Am votat pentru o majoritate parlamentară care să susțină un Guvern care să pună pe primul locul românii. Nu în ultimul rând am votat pentru ca orașul Satu Mare să se poată dezvolta ca și orașele vecine”, a spus Leș la ieșirea de la urne.

Gabriel Leș a fost urmat de candidata Ioana Bran, care a fost însoțită la urne de președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca. La ieșirea de la urne, liderele social-democrate i-au îndemnat pe sătmăreni să voteze. În ceea ce privește propria opțiune, ele au declarat că:

“Am votat pentru județul Satu Mare, pentru ca fiecare Român să îndrăznească să creadă în România. Am votat pentru un program de guvernare coerenet, articulat, pentru binele sătmărenilor, pentru binele românilor. Am votat pentru o echipă de tineri profesioniști, cu experiență care vor lucra pentru binele oamenilor, nu pentru alte scopuri,”

“Am votat pentru o Românie a românilor, pentru un județ în care toți sătmărenii să se întoarcă cu drag acasă, să nu mai plece. Am votat pentru un viitor mai bun și pentru dezvoltare și cu această ocazie îi îndemn pe toți tinerii, pe toți sătmărenii, să meargă cu încredere la vot și să îndrăznească să creadă în România și în județul nostru,” le-a transmis Ioana Bran sătmărenilor.Fii primul care comentează! despre "Social-democrații sătmăreni votează: “Am votat pentru un program de guvernare coerent”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri parlamentare 2016
ALDE Satu Mare la urne: A vota “este o obligație pe care o are fiecare cetățean”

Închide