SOLIDARITATE. Tinerii care au reparat acoperișul unei case de copii din județ!

Viitorul chiar sună bine în județul Satu Mare, când vine vorba despre solidaritatea unor tineri față de semenii lor năpăstuiți de soartă. Cu ajutorul firmei Lebăda, voluntarii din cadrul Rotaract Satu Mare, au sărit în ajutorul copiilor de la Casa de Copii „Ștefania” din Oar. Și le-au dăruit un acoperiș nou, grație materialelor puse la dispoziție de către firma Lebăda. O societate care nu se află la primul gest de acest gen.

”Pentru a construi o societate prosperă, care să ofere şanse egale tuturor, trebuie sa oferim condițiile esențiale de trai tuturor copiilor.  Să le oferim un mediu propice, igienic şi corespunzător dezvoltării lor, care să le sporească creativitatea, să le stârnească imaginaţia şi să le creeze plăcerea pentru studiu. De aceea Lebăda, susține astfel de inițiative și este alături de Clubul Rotaract în toate proiectele sale”, a declarat Cristian Pașca, reprezentantul firmei Lebăda.

Din păcate, după intemperiile din ultima vreme, casa s-a ales cu acoperișul degradat, iar apa a pătruns în incinta imobilului. Motiv pentru care cei 12 copăii au fost mutați provizoriu într-un alt centru.

Sensibilizați de problemele copiilor, voluntarii de la Clubul Rotaract Satu Mare s-au sesizat și le-au promis celor mici că vor face tot posibilul să strângă suma necesară, peste 10.000 de euro, pentru a repara acoperișul.

A fost organizat un bal de caritate și s-au strâns banii necesari. La un an de la acel bal caritabil, casa de copii are un acoperiș nou, rezistent și cu garanție, astfel încât copiii și cei care administrează casa de copii să nu mai fie nevoiți să stea cu emoții la fiecare ploaie că apa le va pătrunde în casă și vor fi nevoiți din nou să se mute.

Casa de copii are nevoie încă de multe investiții pentru a putea să fice considerată o locuință care oferă chiar toate condițiile dezvoltării unor copii investiții pe care cei de la Rotaract doresc să le realizeze cu sprijinul sătmărenilor darnici și cu dare de mână.

Descoperă pasiunea pentru arta locuirii printr-o ofertă amplă de produse de înaltă calitate. Trăiește o experiență creativă încărcată de satisfacții în showroom-urile Lebăda și online pe www.novolor.ro

Fii primul care comentează! despre "SOLIDARITATE. Tinerii care au reparat acoperișul unei case de copii din județ!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Lebăda
Magazinul din Satu Mare care oferă sfaturi gratuite la reabilitarea caselor/blocurilor (P)

Închide