SPORURI acordate ILEGAL la Consiliul Județean. Curtea de Conturi a acționat

Curtea de Conturi a identificat anul trecut o serie de nereguli la nivelul unor sporuri acordate încă din anul 2010. Astfel, începând de la 1 ianuarie 2017 cei circa 180 de angajați ai Consiliului Județean vor avea salariile diminuate, urmând să fie recuperată întreaga sumă imputată.

Din câte se pare, este vorba despre două tipuri de sporuri. Concret, sporul de dispozitiv, care se acordă în cuantum de 25% pentru fiecare angajat, respectiv sporul de stabilitate, în valoare de 900 de lei. Concret, toți angajații vor avea salarii diminuate cu acest nivel.

”Avem o dispoziție de încadrare în urma deciziei definitive a Curții de Conturi și a instanțelor de judecată”, a declarat președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

Pataki Csaba consideră că angajații nu au nicio vină, dând vina pe legislația interpretabilă. Lui Pataki Csaba îi este frică că majoritatea angajaților Consiliului Județean vor demisiona la salariile actuale.

Din câte se pare, situația este mult mai drastică, urmând ca și angajații din serviciile subordonate Consiliului Județean să aibă aceiași soartă.

Fii primul care comentează! despre "SPORURI acordate ILEGAL la Consiliul Județean. Curtea de Conturi a acționat"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
DRAPELUL, coborât după doar o ZI de pe Palatul Administrativ. Motivul OFICIAL

Închide