FOTO/VIDEO. Asfaltare pe timp de ploaie, în județul Satu Mare! Aici sunt banii dvs.!


Asfaltare pe timp de ploaie pe Drumul Județean 194C, pe raza localității Botiz. Lucru interzis de către normativele în vigoare! Reprezentanții Consiliului Județean Satu Mare au aflat acest lucru de la reporterii PresaSM (ce ”surpriză”). Cu toate că au opinat că nu este normal acest lucru, se pare că lucrările nu au fost sistate.

Imaginile au fost surprinse astăzi, între ore 13.00 și 14.00. Reporterii PresaSM au luat legătura cu un inginer specialist în domeniu, care a precizat cât se poate de clar că astfel de lucrări sunt interzise de normativele în vigoare.

”Astfel de lucrări sunt interzise pe timp de ploaie conform normativului AND 605, la articolele 79 și 81. Probabil că firma respectivă a comandat materialul, dar cineva nu ar fi verificat prognoza meteo să vadă dacă condițiile vor fi conform normativului. Probabil că s-au gândit că ar fi păcat ca materialul să se irosească și s-au riscat să îl pună în operă. În orice caz, dacă porțiunea va fi compromisă, cel mai probabil că se va reface pe cheltuiala firmei”, a spus inginerul contactat de PresaSM. 

Reporterii PresaSM l-au contactat și pe directorul Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Șereș, care a declarat că nu știa nimic despre lucrările efectuate pe timp de ploaie, dar a recunoscut că acestea sunt executate contrar normativelor în vigoare.

”Într-adevăr, nu se poate turna asfalt pe timp de ploaie. Noi avem un diriginte de șantier, care este reprezentantul nostru, și care răspunde pentru buna execuție a lucrărilor. Urmează să vedem concret ce s-a realizat acolo”, a spus Ioan Șereș pentru PresaSM.

NOTĂ: Imaginile au fost blurate în mod intenționat, pentru a le proteja identitatea muncitorilor.4 Comments on "FOTO/VIDEO. Asfaltare pe timp de ploaie, în județul Satu Mare! Aici sunt banii dvs.!"

 1. Vulpea bi-polara | iunie 10, 2020 at 20:07 |

  Pai asfaltau giratoriul de la Burdea, cant turna cu galeata. Acolo nu a vazut nimeni? Plus..ce e cu musuroiul acela din mijlocul podului. O iesit vre-o cartita? Iesit Vakondu la suprafata..?

  View Comment
 2. La anu mai platim ptr reparati nu va stresati

  View Comment
 3. Chill pill…aici in Dublin toarna cu galeata si toarna asfalt…DACA e de calitate..terasament…lianti speciali…bla bla bla…

  View Comment
 4. Părere foarte proastă atât pt cei care au dispus acest lucru cât și pt cei ce executa. Se vede că se lucrează fără simt de răspundere. RUȘINE.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre asfaltare
FOTO. Continuă lucrările de reabilitare. Străzile intră în modernizare

Închide