Supereroii Sătmarului, RECOMPENSAȚI de sătmăreni! Lebăda și PresaSM.ro le-au RĂSPLĂTIT curajul și dăruirea (FOTOGALERIE)


Județul Satu Mare are proprii supereroi! Este vorba despre persoane angrenate în servicii de urgență care salvează vieți ori de câte ori au ocazia. Firma sătmăreană Lebăda și cotidianul online PresaSM.ro au ascultat voința sătmărenilor și au decis să îi recompenseze pe acești oameni excepționali.

Este vorba despre asistentul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, Jakab Csilla, despre pompierul militar din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, Olimpiu Moș, respectiv despre medicul Bogdan Duțu, medic specialist în cadrul Spitalului Județean Satu Mare.

Articolul ”Super-eroii Sătmarului! TREI sătmăreni care au salvat VIEȚI în județul Satu Mare”, publicat de PresaSM.ro și susținut de Lebăda, a adunat pe Facebook circa 2.000 de like-uri din partea sătmărenilor, un val de simpatie fără precedent în județul Satu Mare.

Un alt motiv pentru care Lebăda și PresaSM.ro au ascultat dorința sătmărenilor și i-a recompensat pe cei trei supereroi cu diplome de recunoștință și vouchere de cumpărături, asigurate de Lebăda. Intrați în posesia voucherelor, aceștia au declarat că le vor dona instituțiilor în care activează, pentru a acoperi unele lipsuri. Un gest de mare ALTRUISM!

Supereroul Jakab Csilla

jakab-csilla

Jakab Csilla – angajată pe postul de asistentă medicală la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare – a fost premiată, în mai 2016, pentru rezultatele excepționale obținute în câmpul muncii chiar de către secretarul de stat dr. Raed Arafat.

Jakab Csilla este de o modestie rară, declarând că tot ce așteaptă de la pacienți este un simplu ”mulțumesc”, pe care îl primește de fiecare dată.

”Munca aceasta presupune, în primul rând, o loialitate față de oamenii pe care îi ajuți zi de zi. Să le vorbești frumos, să dai tot ce poți, atât profesional cât și ca om. Cea mai bună răsplată din partea oamenilor este un singur cuvânt, care spune totul: mulțumesc! Mai mult nici nu ne putem aștepta din partea lor. Este cea mai mare satisfacție pentru noi”, a spus Jakab Csilla.

Jakab Csilla mai spune că toți colegii săi sunt supereroi, pentru dăruirea de care dau dovadă în fiecare zi.

”Toți colegii mei fac același lucru zi de zi, doar că întâmplare a făcut ca acum eu să fiu premiată, eu am fost nominalizată. Poate la anul va fi altcineva care tot așa de bine și cu drag își face meseria ca și mine”, a mai spus Jakab Csilla.

Managerul Serviciului Județean de Ambulanță, dr. Gabriela Opriș, a spus că este, alături de întregul colectiv, extrem de mândră de Jakab Csilla. Dar a ținut să sublinieze angajamentul și profesionalismul tuturor angajaților.

”Este pentru prima dată când de-a lungul anilor în activitatea unui Serviciu de Ambulanță, în speță serviciul nostru, a fost premiat unul din asistenții noștri. Noi suntem foarte mândri. Este unul din asistenții noștri foarte buni. Asta nu înseamnă că nu toți sunt buni. Este cap de listă pe lângă doi-trei asistenți. Csilla a fost nominalizată (pentru premiul acordat de Raed Arafat, n .red.) în urma votului colegilor din Serviciul de Ambulanță. Sper ca la viitoarea gală Serviciul de Ambulanță să fie din nou nominalizat cu unul din asistenții buni”, a spus managerul Serviciului Județean de Ambulanță, Gabriela Opriș

Supereroul Olimpiu Moș

olimpiu-mos

Subofițerul Olimpiu Moș a reușit să salveze de-a lungul anilor viețile mai multor sătmăreni. S-a remarcat în ochii opiniei publice după ce a salvat viața unui sătmărean, care a fost prins sub pământ, după ce s-au surpat pereții unui canal pe care îl săpa. Totul s-a întâmplat în data 15.09.2016, în localitatea Oar. După o luptă de peste trei ore în condiții extrem de dificile, Olimpiu Moș a reușit să îl salveze pe bărbat.

”Meseria de pompier pentru mine înseamnă totul. Multă lume m-ar acuza, dar pentru mine înseamnă mai mult decât acasă. Sportul m-a ajutat foarte mult în această meserie, care este un crez pentru mine. Mi-a dat curaj, mi-a dat abilitățile necesare pentru a putea interveni în sprijinul oamenilor”, spune Olimpiu Moș.

Întrebat ce a simțit în momentul în care a decis să își riște propria viață pentru a-l ajuta pe sătmăreanul prins sub pământ, Olimpiu Moș a dat un răspuns de adevărat supererou.

”În acele momente adrenalina și-a spus cuvântul. Nu am simțit oboseală. Visul meu cel mai mare a fost atunci să îl văd în viață, salvat, și am reușit. A fost o bucurie foarte mare pentru mine. Chiar trăiesc pentru a ajuta oamenii. Cei care mă cunosc știu acest lucru. Mereu mă implic în situații de criză, chiar și atunci când nu sunt de servici”, a mai spus Olimpiu Moș.

Împuternicitul prim-adjunct la comanda inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, locotenent-colonelul Constantin Ganea, a declarat că Olimpiu Moș nu este la prima intervenție providențială în cariera sa.

”Subofițerul face parte din Detașamanetul de Pompieri Satu Mare. Îi apreciem întreaga activitate pe care o desfășoară, pune mult suflet în cea ce face. Nu este prima intervenție la care se remarcă. Totodată, are rezultate meritorii și la competițiile sportive. Este preocupat în permanență față de tot ce înseamnă nou, proceduri de intervenție și pune mult suflet în ceea ce face ”, a subliniat Constantin Ganea

Recompensare din partea sătmărenilor

Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființare, conducerea firmei Lebăda și redacția PresaSM.ro i-a recompensat pe acești supereroi. Le-au fost acordate diplome de recunoștință și vouchere de cumpărături.

”Noi vrem să ne revanșăm față de sătmăreni pentru că au fost partenerii noștri în ultimii 25 de ani. Și cum putem să face mai bine acest lucru dacă nu prin recompensarea acestor oameni deosebiți, care au demonstrat că prin profesionalism și dăruire lucrurile se pot schimba în bine. Am început prin sprijinirea tinerilor talentați, iar acum am continuat cu recompensarea acestor profesioniști desăvârșiți. Am ascultat vocea tuturor sătmărenilor și am acționat. Doar împreună putem să devenim mai buni, o familie adevărată!”, a spus directorul de marketing al Lebăda, Cristian Pașca.

Descoperă pasiunea pentru arta locuirii printr-o ofertă amplă de produse de înaltă calitate. Trăiește o experiență creativă încărcată de satisfacții în showroom-urile Lebăda și online pe www.novolor.roFii primul care comentează! despre "Supereroii Sătmarului, RECOMPENSAȚI de sătmăreni! Lebăda și PresaSM.ro le-au RĂSPLĂTIT curajul și dăruirea (FOTOGALERIE)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Județul Satu Mare
Codru, cea mai SĂRACĂ zonă din județ! Autoritățile își BAT joc de ZECI de mii de oameni

Închide